Μολότοφ στο Μενίδι για τα περιοριστικά μέτρα

Μολότοφ στο Μενίδι για τα περιοριστικά μέτρα

Επεισόδια σημειώθηκαν απόψε στο Μενίδι, όταν μια ομάδα περίπου 30 ατόμων πέταξε μολότοφ και πέτρες σε αστυνομικούς στην πλατεία Καράβου στο Μενίδι. Εκεί νωρίτερα,στις 18:00, θα γινόταν συγκέντρωση διαμαρτυρίας από αρνητές του κορονοϊού αλλά και από άτομα που τάσσονται κατά των μέτρων στην περιοχή, η οποία παρουσιάζει έξαρση κρουσμάτων.

Η αστυνομία διέλυσε την συγκέντρωση, αλλά κάποιοι διασκορπίστηκαν στα γύρω στενά και όταν νύχτωσε έριξαν πέτρες και μολότοφ σε διερχόμενη περιπολία αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Έχουν ήδη προσαχθεί 35 άτομα και διερευνάται αν πέταξαν πέτρες και μολότοφ ή αν απλά συμμετείχαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Δεν υπάρχουν τραυματίες από τα επεισόδια. Στο Μενίδι/Αχαρνές λόγω των αυξημένων κρουσμάτων ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι