Τραγικό θάνατο βρήκε 58χρονη σε τροχαίο

Κερατσίνι: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 70χρονο

Μια 58χρονη με προβλήματα υγείας, λιποθύμησε φεύγοντας από συγγενικό της σπίτι, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στην άσφαλτο, στο χωριό Τραγάνα του δήμου Τριφυλίας. Εκείνη τη στιγμή περνούσε με το αγροτικό του ο θείος της, 75 ετών, που την πάτησε, γιατί δεν είδε το ακίνητο σώμα της στην άσφαλτο.

Η 58χρονη υπέκυψε στα τραύματά της. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα gargalianoionline.gr. τα ανωτέρω κατέθεσαν οι συγγενείς της νεκρής, ενώ ο 75χρονος είπε ότι αντελήφθη μόνον εκ των υστέρων ότι είχε πατήσει την ανιψιά του, όταν δηλαδή κατέβηκε να δει “που είχε βρει” το αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε ζωντανή την 58χρονη, όμως η γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας μερικές ώρες αργότερα. Η άτυχη 58χρονη έμενε τρία σπίτια πιο πέρα από το συγγενικό σπίτι στο οποίο είχε πάει για επίσκεψη. Διενεργείται πάντως προανάκριση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx