Σκοτώθηκε σε τροχαίο 18χρονος ντιλιβεράς (video)

Σκοτώθηκε σε τροχαίο 18χρονος ντιλιβεράς (video)

Ένας 18χρονος, με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος εργαζόταν ως ταχυδιανομέας, σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Καλλιθέα, όταν το μηχανάκι του συγκρούσθηκε με ταξί. Το δυστύχημα συνέβη στην συμβολή των οδών Κρέμου και Χαροκόπου, την οποία οι περίοικοι χαρακτηρίζουν καρμανιόλα, επειδή έχει μόνον SΤΟΡ που όμως δεν είναι καν σε επαρκώς εμφανές σημείο και σημειώνονται συχνά ατυχήματα.

Λίγη ώρα πριν το τροχαίο με το αγόρι, είχε σημειωθεί και άλλη σύγκρουση –εκείνη χωρίς θύματα. Είναι άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συγκρούσθηκε το μηχανάκι με το ταξί, αλλά πάντως το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό και ίσως ο νεαρός δεν μπόρεσε να φρενάρει εγκαίρως.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx