Αυτοκίνητο έπεσε σε ελληνικό εστιατόριο στην Ουάσιγκτον (video)

Αυτοκίνητο έπεσε σε ελληνικό εστιατόριο στην Ουάσιγκτον (video)

Ηλικιωμένος οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του SUV οχήματος που οδηγούσε (ή πιθανόν ένιωσε ζαλάδα πάνω στο τιμόνι) και έπεσε πάνω σε πελάτες και εργαζομένους του δημοφιλούς ελληνικού εστιατορίου “Parthenon” στην Ουάσιγκτον, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο γυναίκες και να τραυματισθούν πολύ σοβαρά άλλα τρία άτομα, ενώ ελαφρύτερα τραυματίσθηκαν τέσσερα.

Δυστυχώς το ατύχημα συνέβη στις 12:15 το μεσημέρι, δηλαδή ώρα φαγητού, η μέρα ήταν ηλιόλουστη και κάθονταν πολλά άτομα στα εξωτερικά τραπεζοκαθίσματα του εστιατορίου. Εξάλλου με τα μέτρα για τον κορονοϊό, πολλοί πλέον κάθονται στα εξωτερικά καθίσματα όλων των εστιατορίων. Ο σοκαρισμένος οδηγός συνεργάσθηκε παρά τον τραυματισμό του με την αστυνομία, η οποία αποκλείει οιαδήποτε πρόθεση και βεβαιώνει ότι επρόκειτο ξεκάθαρα για ατύχημα.

Δεν γνωρίζουμε αν μεταξύ των νεκρών είναι ομογενείς. Το εστιατόριο “Parthenon” ήταν από τα στέκια της περιοχής και είχε πάντα πολλούς πελάτες. Οκτώ άτομα, ιδιοκτήτες, εργαζόμενοι και πελάτες του εστιατορίου διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο και δύο γυναίκες υπέκυψαν. Νεκροί και τραυματίες ήταν ηλικίας 30 έως 80 ετών.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx