Η κατάσταση του Ευάγγελου Αντώναρου που διακομίσθηκε με C-130 στο νοσοκομείο

Η κατάσταση του Ευάγγελου Αντώναρου που διακομίσθηκε με C-130 στο νοσοκομείο

Έντονη δυσφορία ένιωσε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος ενώ έκανε διακοπές στην Πάτμο και είναι πιθανόν αυτή να οφείλεται σε λοίμωξη από κορονοϊό, χωρίς όμως η συγκεκριμένη διάγνωση να έχει επιβεβαιωθεί. Ο 70χρονος πολιτικός απευθύνθηκε, συγκεκριμένα, χθες τη νύχτα σε γιατρό στην Πάτμο και εκείνος, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του ασθενούς, ζήτησε να γίνει άμεσα αεροδιακομιδή του σε μεγάλο νοσοκομείο.

Ο κ. Αντώναρος αρχικά διακομίσθηκε με ελικόπτερο Super Puma στο αεροδρόμιο “Διαγόρας” της Ρόδου και εν συνεχεία με αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας στο “Νίκος Καζαντζάκης”, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η αρχική διάγνωση του γιατρού στην Πάτμο ήταν “έντονη δυσφορία συνεπεία λοίμωξης του αναπνευστικού”. Μόλις έφθασε στην Κρήτη άρχισαν εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για λοίμωξη από κορονοϊό ή για άλλο πρόβλημα υγείας. Ο κ. Αντώναρος έχει κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου, αλλά βρέθηκε θετικός στον ιό όπως πολλοί εμβολιασμένοι.

Εμφανίζει σύμφωνα με πληροφορίες δύσπνοια, πυρετό και γενική καταβολή δυνάμεων. Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Αντώναρος έχει υποκείμενα νοσήματα και είναι ευάλωτος στον ιό. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ενημέρωση για το αν εισήχθη σε ΜΕΘ ή αν νοσηλεύεται σε κοινή κλίνη Covid.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι