ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νέα σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης – Σε διαθεσιμότητα ο νοσοκομειακός

Νέα σύλληψη για τον βιασμό της 12χρονης – Σε διαθεσιμότητα ο 36χρονος υπάλληλος

Σε νέα σύλληψη προχώρησε το απόγευμα της Κυριακής η Ελληνική Αστυνομία για τον βιασμό της 12χρονης ανήλικης στον Κολωνό, την οποία εξωθούσε στην πορνεία ο συλληφθείς Ηλίας Μίχος (και ελέγχεται ο ρόλος της μητέρας του κοριτσιού). Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 34χρονο άνδρα, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Ο κατηγορούμενος που θα οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών, συνομιλούσε με τη 12χρονη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής ανώνυμων επικοινωνιών και από εκεί κατάφεραν οι αρχές να τον ταυτοποιήσουν. Ο 34χρονος φέρεται μάλιστα να βίασε και το κορίτσι. Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ώρες επίκεινται και άλλες συλλήψεις προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η συνάντηση με την 12χρονη έγινε στα Σεπόλια εκεί όπου προχώρησε στην πράξη του βιασμού του παιδιού, δίνοντας στη συνέχεια χρήματα. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο 34χρονος είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ποιος είναι ο 36χρονος συλληφθείς

Προηγουμένως, ένα τέταρτο πρόσωπο που εμπλεκόμενε στην υπόθεση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό συνελήφθη από την Αστυνομία. Πρόκειται για 36χρονο άνδρα που κατηγορείται ότι τουλάχιστον μία φορά βίασε -μετά από ραντεβού- το ανήλικο παιδί. Η σύλληψη έγινε χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και στη συνέχεια συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων. Ο συλληφθείς, είναι διοικητικός υπάλληλος νοσοκομείου, ετέθη σε διαθεσιμότητα με εντολή του υπουργού Υγείας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

»Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Μετά και από αυτή τη σύλληψη επίκεινται να εκδοθούν τρία ακόμα εντάλματα. Οι αστυνομικές υπηρεσίες περιμένουν ο εισαγγελέας να δώσει το πράσινο φως προκειμένου να συλλάβουν τα συγκεκριμένα πρόσωπα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για πρόσωπα της διπλανής πόρτας που μέσα από “ροζ” σελίδες και εφαρμογές ήρθαν σε επαφή με την 12χρονη, έκλεισαν ραντεβού μαζί της και την βίασαν τουλάχιστον από μία φορά ο καθένας.

Παράλληλα οι αστυνομικές υπηρεσίες ερευνούν τα στοιχεία που αφορούν άλλα έξι άτομα για τα οποία υπάρχουν ενδείξεις ότι κακοποίσαν σεξουαλικά το κοριτσάκι. Η 12χρονη παραμένει σε νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ και οι αστυνομικοί περιμένουν τη συγκατάθεση των ειδικών προκειμένου να της δείξουν φωτογραφίες με συγκεκριμένα άτομα προκειμένου να προχωρήσει περαιτέρω η υπόθεση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx