ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταγγελία Πολάκη για σύμβαση της “γαλάζιας” βουλευτή Ευθυμίου με ΕΦΚΑ

Καταγγελία Πολάκη για συμβάσεις της βουλευτή ΝΔ Α. Ευθυμίου με ΕΦΚΑ,

Την βουλευτή A’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Άννα Ευθυμίου, καταγγέλλει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Παύλος Πολάκης, ότι είχε σύμβαση συνεργασίας με το Δημόσιο και συγκεκριμένα τον ΕΦΚΑ, από όπου παρείχε νομικές υπηρεσίες ως δικηγόρος και η αμοιβή της ήταν 106.672 ευρώ.

«Η βουλευτής Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου παραβίαζε (αν και δικηγόρος) κι ΑΥΤΗ το Σύνταγμα, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ. Συνολικό ποσό είσπραξης: 106.672€», γράφει ο Παύλος Πολάκης, παραθέτοντας και τις σχετικές εντολές πληρωμής στον λογαριασμό του στο Facebook.

Σημειώνεται ότι υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ των βουλευτών και του Δημοσίου, με αποτέλεσμα οι αιρετοί να μην μπορούν να συνεργάζονται με κρατικούς φορείς. Κάτι που, όπως δείχνουν τα έγγραφα που ανάρτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, η Άννα Ευθυμίου δεν τήρησε. Σχετική αναφορά στην υπόθεση είχε κάνει προ ημερών η εφημερίδα “Τα Νέα”, χωρίς να αναφέρει ο όνομα της βουλευτού.

Από την πλευρά της, η βουλευτής Άννα Ευθυμίου μίλησε στον ΑΝΤ1 και έκανε λόγο για ανυπόστατη κατηγορία. Όπως δήλωσε δεν έχει καμία σύμβαση με το Δημόσιο, ούτε μετέχει σε καμία εταιρία του Δημοσίου. «Η σχέση μου με τον ΕΦΚΑ χρονολογείται από το 2008 ως σχέση εντολής και χειρίζομαι υποθέσεις κατ’ αποκοπήν και πλήρως κοστολογημένες, χωρίς κανένα περιθώριο κέρδους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Kαταθέστε το σχολιό σας. Eνημερώνουμε ότι τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Παλιότερα
Νεότερα Με τις περισσότερες ψήφους
Σχόλια εντός κειμένου
Δες όλα τα σχόλια
0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx