Στον Κορυδαλλό ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς – Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Στον Κορυδαλλό ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς – Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή

Ο 30χρονος κατ’ ομολογία δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς παίρνει τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν είχε πρόθεση να σκοτώσει την κοπέλα, ξυλοκοπώντας την αρχικά και μετά πετώντας την αναίσθητη στον γκρεμό, αν και ταυτόχρονα διέταξαν την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, όπως ζητούσε η πλευρά του κατηγορουμένου.

«Μετά από μια πολύωρη διαδικασία, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος και θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου θα έχει και την κατάλληλη πρόνοια για την πάθηση από την οποία πάσχει» ανέφερε ο συνήγορος του 30χρονου Γιάννης Βλάχος, λίγο μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Ο δικηγόρος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας, έκανε λόγω για «κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως», κάνοντας αναφορά και στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη, όπου είχε επίσης αναλάβει την υπεράσπιση της οικογένειας του θύματος.

«Τους ίδιους κωμικούς ισχυρισμούς περί ψυχικής παθήσεως είχε προβάλει και ο Έλληνας δράστης της αποτρόπαιας ανθρωποκτονίας εις βάρος της αείμνηστης Ελένης Τοπαλούδη και στο τέλος με την απόφαση, την οποίαν εξέδωσε το ΜΟΔ Αθηνών, εκτός της ισοβίου καθείρξεως, που επέβαλε στον δράστη, αγνοώντας παμψηφεί τους ισχυρισμούς του περί ψυχοπαθητικής προσωπικότητας, οδήγησε ως κατηγορούμενους στο δικαστήριο, τόσο τον ψυχίατρο, που βεβαίωνε ότι ο δράστης είναι ψυχασθενής, όσο και τον δράστη ως ηθικό αυτουργό του εγκλήματος της ψευδούς βεβαιώσεως» σημείωσε ο Κούγιας.

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Τα πρώτα στοιχεία που ανακοίνωσε ο ιατροδικαστής, μετά την νεκροψία στη σορό της άτυχης κοπέλας, είναι άκρως επιβαρυντικά για τον δράστη, καθώς οι κακώσεις στο κεφάλι της δείχνουν άγριο ξυλοδαρμό από τον 30χρονο, επισημαίνοντας πως η κοπέλα είχε σημάδι στο μάτι της, που θεωρεί πως προήλθε από γροθιά

Παράλληλα, ο ίδιος περιμένει φωτογραφίες από το σημείο προκειμένου να μπορεί να τεκμηριώσει αν οι υπόλοιπες κακώσεις στο σώμα της 26χρονης κοπέλας προήλθαν από την πτώση στα βράχια, ή αν ξυλοκοπήθηκε νωρίτερα, καθώς τα σημάδια στη σορό της δείχνουν απίστευτη βιαιότητα.

Επίσης, το σώμα της Γαρυφαλλιάς είχε και εκδορές στοιχειό που κάνει τον ιατροδικαστή να μιλά για σύρσιμό της από τον δολοφόνο της, ενώ επιβεβαιώθηκε, τέλος, για μια ακόμη φορά ότι η άτυχη 26χρονη είχε τις αισθήσεις όταν την έσπρωξε στη θάλασσα και ο θάνατός της προήλθε από πνιγμό.

Η απόπειρα αυτοκτονίας

Προηγουμένως, απόπειρα αυτοκτονίας πραγματοποίησε ο 30χρονος δολοφόνος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επιχείρησε να κρεμαστεί χρησιμοποιώντας ένα σεντόνι που βρισκόταν στο κελί του.  Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, η μεταφορά του στο Κέντρο Υγείας έγινε μεσούσης της νύχτας. Οι πληροφορίες έκαναν λόγο είτε για απόπειρα αυτοκτονίας, είτε για κάποιου είδους επιληπτική κρίση, με το δεύτερο σενάριο να διαψεύδεται τελικά. Η απόπειρα υπολογίζεται να συνέβη γύρω στις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης.

Η ομάδα νομικής εκπροσώπησης του 30χρονου καθ’ ομολογία δολοφόνου επιβεβαίωσε την εγκυρότητα των πληροφοριών και έσπευσε στο Κέντρο Υγείας Νάξου, ώστε να λάβει την απαραίτητη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του πελάτη της. Σε ανακοίνωσή του ο Αλέξης Κούγιας που είχε ζητήσει «Να σταματήσει η προσπάθεια μετατροπής ενός επικίνδυνου ανθρώπου σε δήθεν θύμα».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι