ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γιατί σκότωσε τη σύζυγό του ο 76χρονος στην Αγία Βαρβάρα

Βραυρώνα: Δύο τραυματίες από έκρηξη

Στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής παραδόθηκε ο 76χρονος εν διαστάσει σύζυγος της 64χρονης γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη, χθες Πέμπτη, μπροστά στην πόρτα του σπιτιού της, στην Αγία Βαρβάρα. Ο σύζυγός της, επειδή υπήρχαν προστριβές και καταγγελίες, θεωρήθηκε ύποπτος και άρχισε αμέσως η αναζήτησή του, αλλά δεν εντοπίστηκε και στο σπίτι του ακουγόταν μόνο το σκυλάκι του. Τελικά παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Αττικής και ομολόγησε, παραδίδοντας και το όπλο.

Η 64χρονη, που είχε αποκτήσει με το δράστη δύο κόρες, αποφάσισε να χωρίσει, καθώς ο 76χρονος ήταν βίαιος και είχαν σοβαρές διαφωνίες για οικονομικά ζητήματα. Μαζί είχαν εν λειτουργία στεγνοκαθαριστήριο και ταπητοκαθαριστήριο, αλλά οι δουλειές τον τελευταίο καιρό δεν πήγαιναν καλά και εκείνος ήταν οξύθυμος και βίαιος.

Το φονικό στην Αγία Βαρβάρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα αναγκάσθηκε να τον καταγγείλει στην Αστυνομία και όταν του έγιναν συστάσεις, αντί να συμμορφωθεί, αποφάσισε να την σκοτώσει. Το βράδυ της Πέμπτης έστησε καρτέρι την ώρα που ήξερε ότι η γυναίκα θα επέστρεφε στο σπίτι της.

Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε τρεις σφαίρες, από τις οποίες την πέτυχαν οι δύο στο λαιμό και η τρίτη στην ωμοπλάτη. Περαστικοί την είδαν πεσμένη στο δρόμο και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που παρέλαβε την τραυματία και την μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Εκεί υπέκυψε στα τραύματά της, λίγο αργότερα. Ο σύζυγος θεωρήθηκε αμέσως ύποπτος, επειδή υπήρχαν ήδη καταγγελίες εναντίον του από το θύμα για ενδοοικογενειακή βία. Βασικό σημείο τριβής ήταν, πώς θα χώριζαν το τριώροφο που είχε φτιάξει το ζευγάρι, όσο οι δουλειές τους πήγαιναν καλά.

Οι περαστικοί και οι γείτονες δεν κατάλαβαν ότι η γυναίκα είχε πυροβοληθεί και νόμισαν ότι είχε πέσει και είχε χτυπήσει, εκτός από κάποιους που ήταν κοντά και είχαν ακούσει τις τρεις βολές. Ο 76χρονος ομολόγησε την πράξη του και παρέδωσε στους αστυνομικούς πιστόλι με γεμιστήρα και τρία φυσίγγια. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και θα οδηγηθεί στην εισαγγελία για άσκηση δίωξης και εν συνεχεία στον ανακριτή. Οι γείτονες σχολίασαν πάντως ότι, ενώ η γυναίκα είχε καταγγείλει ότι φοβόταν για την ζωή της, κανείς δεν την προστάτευσε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι