ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ αιφνιδιαστικά ο πιλότος για νέα κατάθεση

Γλυκά Νερά: Φέρνουν αιφνιδιαστικά τον πιλότο με ελικόπτερο από την Αλόννησο, Όλγα Μαύρου

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η ώρα της αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από τις κάμερες στο σπίτι στα Γλυκά Νερά κατά τη ληστεία από τρεις άνδρες, κάνει τους αστυνομικούς να ζητούν επιπλέον εξηγήσεις από τον πιλότο, σύζυγο της δολοφονημένης Καρολάιν, σχετικά με όσα είχε υποστηρίξει στην αρχική του κατάθεση.

Νέα στοιχεία από το Εγκληματολογικό Εργαστήριο τις τελευταίες 48 ώρες οδήγησαν την αστυνομία να στείλει ελικόπτερο για να μεταφέρει άμεσα στην Αθήνα τον ηλικίας 32 ετών σύζυγος τη Καρολάιν, ο οποίος βρισκόταν αυτές τις ημέρες στην Αλόννησο. Εκεί ζουν οι γονείς της άτυχης 20χρονης, αλλά και η μητέρα του πιλότου.

Ο πιλότος έφτασε πριν λίγο στη ΓΑΔΑ με ελικόπτερο και πλέον βρίσκεται στον 11ο όροφο της Ασφάλειας, όπου θα κληθεί να καταθέσει για τα ζητήματα που έχουν προκύψει από τις έρευνες. Πρόκειται για την δέκατη πέμπτη φορά που καλείται για κατάθεση, από την ώρα που αποκαλύφθηκε η ληστεία και ο φόνος της συζύγου του Καρολάιν. Υπενθυμίζεται, ότι ενώ οι δράστες έχουν επικηρυχθεί προς 300.000 ευρώ, καμία αξιόπιστη πληροφορία δεν έχει δοθεί εδώ και περισσότερο από έναν μήνα, κάτι που αξιολογείται ως παράδοξο.

Άλλο παράδοξο κατά τους αστυνομικούς είναι ότι δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος από τους τρεις άνδρες, πουθενά σε όλο το σπίτι. Τρίτο παράδοξο είναι το γεγονός ότι σε καμία κάμερα σε τρεις διαφορετικής ακτίνας ομόκεντρους κύκλους δεν καταγράφεται το ΙΧ διαφυγής των δραστών. Ένα τέταρτο στοιχείο είναι το ότι η κίνηση των στιγμάτων των κινητών στην περιοχή, επισης δεν απέδωσε καρπούς.

Τα παράδοξα

Πέμπτο στοιχείο ήταν πως οι δράστες αφαίρεσαν τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες, κάτι που δεν συνηθίζεται σε ληστείες. Έκτο στοιχείο ήταν το γεγονός ότι οι δράστες έπνιξαν την 20χρονη, ενώ ειχαν τη δυνατότητα απλώς να την φιμώσουν και να την ακινητοποιήσουν. Ένα έβδομο στοιχείο που προκάλεσε απορίες ήταν το γιατί άφησαν το κινητό του πιλότου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα μάλιστα, καταγράφετε δραστηριότητα στον κινητό του πιλότου, την ώρα που φέρεται να ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος από τους ληστές,

Υπενθυμιζεται ότι ο πιλότος είχε υποστηρίξει ότι λιποθύμησε την ώρα που στραγγάλιζαν τη γυναίκα του. Ο ίδιος είπε ότι όταν συνήλθε κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία με το κινητό του. Ο σκύλος της οικογένειας είχε βρεθεί κρεμασμένος από τις σκάλες. Το παράθυρο του ισογείου απ΄ όπου σύμφωνα με τον πιλότο μπήκαν οι τρεις άνδρες, φαινόταν να  είχε παραβιασθεί με προσοχή, δηλαδή είχε ξεβιδωθεί. Tεχνικές αναλύσεις των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, αλλά και εξειδικευμένων τεχνικών σε ψηφιακά και ηλεκτρονικά δεδομένα και καταγραφές, έδειξαν ότι το κινητό του συζύγου δεν ήταν σε σταθερό σημείο και κινείτο.

Ο πιλότος είχε σχέσεις με την Καρολάιν από τότε που το κορίτσι ήταν 15 ετών και ζούσε με τους γονείς της (έναν Βρετανό και μια Φιλιππινέζα) στην Αλόννησο. Εκεί δίδασκε ως καθηγήτρια η μητέρα του πιλότου. Το κορίτσι έμεινε έγκυος, αλλά δυστυχώς απέβαλε. Τελικά παντρεύτηκαν και η Καρολάιν έγινε μητέρα στα 19 της. Οι καταθέσεις της μαίας που εμφανιζόταν ως ψυχολόγος και επέμεινε ότι το ζευγάρι είχε άριστες σχέσεις, δεν έχει γίνει γνωστό κατά πόσο διαφώτισαν την όλη υπόθεση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι