ΑΠΟΨΗ

ΛΟΑΤΚΙ+ χρηματοδοτούνται από το κράτος για να κάνουν προπαγάνδα σε σχολεία!

ΛΟΑΤΚΙ+ χρηματοδοτούνται από το κράτος για να κάνουν προπαγάνδα σε σχολεία! Γιώργος Βενέτης

«Γάμος εστί συνάφεια ανδρός και γυναικός, συγκλήρωσις του βίου παντός, θείου τε και ανθρωπίνου δικαίου κοινωνία» (Χερέννιος Μοδεστίνος ρωμαίος νομοδιδάσκαλος).

Νόμος του κράτους έγιναν ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών και η τεκνοθεσία, με την Ελλάδα να γίνεται η πρώτη ορθόδοξη χώρα που υιοθετεί ένα τέτοιο μέτρο. Αναπόφευκτα γεννώνται τα ερωτήματα: Πού βαδίζει μια κοινωνία που αμφισβητεί τις πιο βασικές αρχές της; Αν κυριαρχήσουν αυτές οι ιδέες, ποια κοινωνία, που τα μέλη της θα τελούν σε σύγχυση χωρίς μία σταθερή ταυτότητα, θα αντικαταστήσει την υπάρχουσα;

Υποθετικά, ποια κοινωνία θα είχε διαμορφωθεί, αν απαρχής της ιστορικής συγκρότησής της δεν είχε ως βάση την πυρηνική οικογένεια, αλλά τα ιδεολογήματα των ΛΟΑΤΚΙ+; Ας μας απαντήσουν όλοι αυτοί οι “ειδικοί” που με μία φασίζουσα συμπεριφορά προσάπτουν σε όσους διαφωνούν τους χαρακτηρισμούς:”οπισθοδρομικος”,”σκοταδιστή” και”ακροδεξιό”. Στην πραγματικότητα, η κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ χρησιμοποιείται από ένα ισχυρότατο λόμπι, για τους δικούς του σκοπούς, στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης.

Υπάρχει μία ροπή στο ελληνικό πολιτικό σύστημα να πρωτοστατεί σε πρωτοβουλίες, με την Ελλάδα να είναι η 16η χώρα της ΕΕ που παραχώρησε στους ΛΟΑΤΚΙ+ ένα τέτοιο δικαίωμα. Έχουμε μία έφεση να αποδεχόμαστε τις παθογένειές της Δύσης, φιλτράροντας όμως ό,τι δεν είναι αρεστό, όπως η προ ημερών καταδίκη από την ΕΕ που προσήψε στην Ελλάδα ελλιπή εφαρμογή της δημοκρατίας. Για την αποδόμηση της καταδίκης επιστρατεύθηκε ο Άρειος Πάγος, με το ερώτημα αν έχει αρμοδιότητα να κρίνει και να κατακρίνει θέσεις της ΕΕ.

Παρά τις διαρροές από τις κοινοβουλευτικές ομάδες των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, το νομοσχέδιο τελικά έγινε νόμος του κράτους, διαρρηγνύοντας τον πυρήνα της ελληνικής οικογένειας, προσβάλλοντας τον κώδικα αξιών και αρχών της ελληνικής κοινωνίας. Εάν δεν είχαν ασκηθεί πιέσεις και bullying σε βουλευτές, όπως κατήγγειλε ο Αντώνης Σαμαράς, προφανώς οι καταψηφίσαντες βουλευτές θα ήταν περισσότεροι.

Περιφρόνηση της κοινωνίας

Ο νόμος για τα ομόφυλα ζευγάρια φανερώνει ότι προσωπικές επιλογές καθορίζουν την πολιτική της ΝΔ, μολονότι αυτές έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την πλειοψηφία της κοινωνίας. Το νομοσχέδιο αφορά μία μικρή μειοψηφία, που όμως έχει προσβάσεις στο πολιτικό, μιντιακό και οικονομικό κατεστημένο. Το καλά οργανωμένο σχέδιο είναι ενταγμένο σε ένα σύνθετο πλέγμα μεγάλων οικονομικών συμφερόντων και προπαγάνδας, που αγγίζει όλες τις εκφάνσεις της οικονομικής, πολιτικής, πολιτιστικής, πνευματικής ζωής, έχοντας στόχο τον αποπροσανατολισμό και τη χειραγώγηση, ώστε να πληγεί ο στενός πυρήνας της κοινωνίας, η οικογένεια.

Δεν υπήρχε καμία νομική δέσμευση-υποχρέωση της χώρας μας, να θεσμοθετήσει γάμο ομοφύλων. Το ίδιο το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου δεν θεωρεί ότι η μη θεσμοθέτηση γάμου μεταξύ ομοφύλων αποτελεί παραβίαση ανθρώπινου δικαιώματος και η απόφαση 1428 του 17 του Αρείου Πάγου κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει καμία σχετική νομική δέσμευση-υποχρέωση της χώρας μας.

Είναι αξιοπερίεργο η Ελλάδα με τα τόσα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει, να αναλώνεται σε ένα ζήτημα που, κατά τους δικαιωματιστές, αποτελεί “δικαίωμα”. Η υφέρπουσα σπουδή της κυβέρνησης να προωθήσει προς ψήφιση το νομοσχέδιο, αγνοώντας και περιφρονώντας τη βούληση της πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας δεν μπορεί να εξηγηθεί παρά μόνον από την επιλογή προσφοράς υπηρεσιών προς ξένα κέντρα, που έχουν υποσχεθεί διεθνή καριέρα σε στελέχη του ελληνικού πολιτικού κατεστημένου. Αυτό που διαφεύγει από τους ενδιαφερόμενους είναι ότι οι ξένοι διαφεντευτές χρησιμοποιούν τους πρόθυμους, ως χρήσιμους ηλίθιους, για να προωθούν τις πολιτικές τους. Οι δε υποτακτικοί όταν θα επιζητήσουν την ανταμοιβή τους, θα εισπράξουν χτυπήματα στην πλάτη!

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί, ότι ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης έθεσε θέμα συνταγματικότητας του νομοσχεδίου. «Διαφωνώ επί της αρχής με το νομοσχέδιο και κατά τη γνώμη μου, από το Σύνταγμα πηγάζει μια έννοια της οικογένειας που δεν μπορεί να αλλάξει. Δεν θέλω να δημιουργήσω πολιτικό πρόβλημα στην κυβέρνηση, γι’ αυτό και θα απέχω από τη διαδικασία», δήλωσε ο υπουργός.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε από την πλευρά του: «Χαίρομαι που και οι διαφωνίες εκφέρονται με δομημένο τρόπο. Δεν θα μπω στα νομικά ζητήματα, διότι είναι θέμα ισότητας, συμπερίληψης και ελευθεριών». Δηλαδή η αναφορά του Μάκη Βορίδη ότι η ρύθμιση αντιβαίνει στο πνεύμα του Συντάγματος, αναφέρθηκε από τον πρωθυπουργό σαν “νομικό ζήτημα”! Ερωτηθείς επίσης ο Μάκης Βορίδης αν ενδέχεται να καταπέσει ο νόμος, αν γίνει προσφυγή, απάντησε ότι δεν μπορεί να κάνει πρόβλεψη. «Για να μπορέσει να περάσει ο νόμος χρειάζεται ένας διαφορετικός ορισμός της οικογένειας» πρόσθεσε.

Ρέει η λίρα υπέρ των ΛΟΑΤΚΙ+

Έντονες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει στη Βρετανία οι κινήσεις στις οποίες προβαίνει ετεροφοβική ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα που δεν επιθυμεί να γίνεται στα σχολεία διάκριση μεταξύ αγοριού και κοριτσιού! Ειδικότερα, μια ακραία ομάδα από τρανς λομπίστες πιέζει τα σχολεία στο Ηνωμένο Βασίλειο να σταματήσουν να αποκαλούν τους μαθητές αγόρια και κορίτσια και να χρησιμοποιούν την αντωνυμία “αυτοί” αντί για “αυτός”/”αυτή”, σε μια προσπάθεια να «αφαιρέσουν οποιαδήποτε άσκοπα έμφυλη γλώσσα» από το σχολική αίθουσα, όπως λένε.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η ριζοσπαστική ΛΟΑΤΚΙ+ οργάνωση Stonewall, ζητά από εκατοντάδες σχολεία και παιδικούς σταθμούς, όπου τα παιδιά είναι μόλις δύο ετών, να αλλάξουν τις «πολιτικές τους περί φύλου». Μάλιστα, όπως λένε, στα παιδιά θα πρέπει να προσφέρεται ανταμοιβή εάν συμμορφώνονται με τη μη χρήση έμφυλης γλώσσας στο σχολείο! Την ίδια στιγμή, είναι απίστευτο το γεγονός ότι το βρετανικό κράτος δίνει σε αυτή την οργάνωση 100 λίρες για κάθε σχολείο στο οποίο πηγαίνει για να προπαγανδίσει τη ΛΟΑΤΚΙ+ κουλτούρα.

Μάλιστα, τα συνολικά έσοδα της ΜΚΟ ανήλθαν σε 2.900.000 λίρες το 2023, ενώ έχουν λαμβάνειν άλλες 1.200.000 λίρες σε επιχορηγήσεις το 2024. Το Transgender Trend αποκάλυψε επίσης ότι οι τρανς λομπίστες παροτρύνουν τους “ακτιβιστές” δασκάλους να αγνοήσουν τις κυβερνητικές οδηγίες που δημοσιεύθηκαν τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με τις οποίες ουσιαστικά τα σχολεία δεν χρειάζεται να υιοθετήσουν “ιδεολογία ταυτότητας φύλου”. Ομάδες συμφερόντων διοργανώνουν εκδηλώσεις και ζητούν από δασκάλους να παρευρεθούν για να λάβουν οδηγίες για το πώς θα εισαγάγουν ριζοσπαστικές ιδέες ΛΟΑΤΚΙ+ σε δημόσια σχολεία.

Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο για την Ισότητα των Φύλων, αποτελώντας θεσμικό όργανο της ΕΕ, ζήτησε επίσης να απαλειφθεί από το αγγλικό λεξιλόγιο κάθε “έμφυλη λέξη”, ώστε να μην προωθείται ο σεξισμός. Περιγράφονται ακόμη ποιες “έμφυλες” λέξεις πρέπει να αντικατασταθούν από άλλες που δεν θα έχουν σεξιστικές συνδηλώσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η λέξη “αρρενωπός”, η οποία εκφράζει φαλλοκρατισμό!

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι