ΑΠΟΨΗ

Μακριά από κακοποιητικές συμπεριφορές…

Μακριά από κακοποιητικές συμπεριφορές , ΚΑΠΟΥΤΣΗΣ

Τη μαχαίρωσε μπροστά στον συνοδό της και στον φρουρό αστυνομικό, δίπλα στο Αστυνομικό Τμήμα… Ουδείς διανοήθηκε από τους αυτόπτες, να εμποδίσει το κτήνος, κατά την επιεικέστερη εκδοχή… Την κατέσφαξε ανενόχλητος… Μια όμορφη, καλόκαρδη και χαμογελαστή κοπέλα… Το κτήνος.

Είχαν, όπως λένε οι γνωστοί της, για ένα περίπου χρόνο σχέση πριν από 3 χρόνια. Μια θυελλώδη και παθιασμένη ερωτική σχέση. Και μετά, η κοπέλα τον χώρισε και έκανε τα πάντα για να είναι μακριά του. Μάλιστα το κτήνος, την πρώτη φορά τη βίασε κτηνωδώς, όπως είχε καταγγείλει η παθούσα, αλλά τον συγχώρησε! Απερίγραπτη θλίψη και οργή για το θάνατο της κοπέλας, ούτε ίχνος ανθρωπισμού για τον δολοφόνο, κανένα ελαφρυντικό, ούτε καν του ναρκομανούς σχιζοφρενή, ακόμη και αν αποδειχτεί ως τέτοιος. Κανένα ελαφρυντικό για τέτοιου είδους κακοποιητικές συμπεριφορές.

Η δική μου άποψη για τις κακοποιητικές συμπεριφορές

Αγαπητές μου, λατρεμένες μου γυναίκες, δεν σας αξίζει κάποιος, όποιος και αν είναι, όπως και αν λέγεται αυτός, όσα χρήματα και να έχει, όσο ερωτευμένες και εξαρτημένες και αν είσθε, δεν σας αξίζει, αν σκέφτηκε, σκέφτηκε απλώς, να σηκώσει χέρι, να ασκήσει βία σε βάρος σας. Διώξτε τον… Θα σας κάνει δυστυχισμένες, όσες συγνώμες και να σας ζητήσει. Τον συγχώρησε το θύμα και αυτός σε ανταπόδοση τη δολοφόνησε.

Μην διστάζετε να χωρίζετε… να παίρνετε διαζύγιο από τη βία, σωματική και λεκτική ή και από την απειλή βίας. Και ακόμη, ας έχετε υπόψιν σας ότι από τη στιγμή που δε γελάτε πιά, που δεν έχετε χαρά… ο χωρισμός είναι μονόδρομος, διότι όπου δεν υπάρχει γέλιο και χαρά δεν υπάρχει ούτε έρωτας ούτε αγάπη.

Και δεν είναι και τόσο άσχημη η μοναξιά… Άσε που όντας μόνη μπορεί να συναντήσεις αυτόν και αξίζει να είναι μαζί σου… Ενώ άμα είσαι δεσμευμένη σε κακή ή αδιάφορη σχέση και να περάσει το τέλειον για σένα, το πιθανότερο θα το χάσεις… και δεν πρέπει!

Και όλοι μας, ως κοινωνία, έχουμε ευθύνες για αυτά τα αποκρουστικά φαινόμενα. Η απούσα παιδεία κραυγάζει, αλλά σε μια αρρωστημένη κοινωνία πως να διδάξεις τον αυτοσεβασμό και τον απόλυτο σεβασμό στον άλλον, που έχει το δικαίωμα στην απόρριψη του ερωτικού του συντρόφου, αδιαφορώντας “τι θα πει η κοινωνία” της υποκρισίας. Βία και έρωτας είναι αδύνατον να συνυπάρξουν, σε οποιαδήποτε μορφή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι