ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Νέα σύλληψη στην υπόθεση της 12χρονης – Παραδόθηκαν δύο ύποπτοι

Νέα σύλληψη στην υπόθεση της 12χρονης – Παραδόθηκαν δύο ύποπτοι

Ένας ακόμα άνδρας συνελήφθη για την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.  Ο συλληφθέντας φαίνεται να έχει βιάσει δύο φορές το 12χρονο κορίτσι. Είναι 33χρονος Έλληνας, ο οποίος φέρεται να βίασε το παιδί στα Σεπόλια και ομολόγησε πως το γνώρισε από την εφαρμογή. Δύο ακόμα άτομα που είχαν ταυτοποιήσει οι αρχές, παρουσιάστηκαν αυτοβούλως.

Πρόκειται για δύο 35χρονους άνεργους άνδρες. Συγκεκριμένα, ανέφεραν πως το καλοκαίρι μιλούσαν με ένα κορίτσι, που πιθανολογείται πως είναι η 12χρονη. Η αστυνομία κατάσχεσε τα κινητά τους για να τα ερευνήσει. Οι δύο άνδρες εξετάστηκαν ενόρκως και αποχώρησαν. Παράλληλα αναμένεται να δώσει τρίτη κατάθεση το 12χρονο κορίτσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο θύμα στις δύο πρώτες καταθέσεις της είχε δει μερικές φωτογραφίες καθώς οι αστυνομικοί της έδειξαν κάποια πρόσωπα. Σε αυτές τις φωτογραφίες το κορίτσι αναγνώρισε πέντε άτομα που τη βίασαν. Αυτά τα άτομα είναι υπεράνω κάθε υποψίας, με τους περισσότερους να είναι από 30 έως 40 ετών. Η 12χρονη έχει αναγνωρίσει εκτός του “εγκέφαλου” των όσων γίνονταν στον Κολωνό Ηλία Μίχο και τον συγκατηγορούμενό του Γιάννη Σοφιανίδη, κατέθεσε ότι έχει βιαστεί από 11 άνδρες.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν προφυλακισθεί ο 53χρονος Ηλίας Μίχος και ο ηλικίας 42 ετών “πελάτης” Γιάννης Σοφιανίδης, ότι έχει συλληφθεί η μητέρα για μαστροπεία και θα απολογηθεί στην ανακρίτρια την Δευτέρα, ότι ο πατέρας συνελήφθη αλλά κατηγορείται μόνον για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών και ότι στο στόχαστρο έχει τεθεί και η σύζυγος του Μίχου. Ελέγχεται αν αποπειράθηκε να συγκαλύψει την υπόθεση.

Παράλληλα απολύθηκε και ο γιος του που δημοσιογραφούσε στο “Βήμα”, καθώς όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, γνώριζε εδώ και εβδομάδες τι συνέβαινε και αναπόφευκτα θεωρείται ότι συμμετείχε στην προσπάθεια συγκάλυψης. Ο γιος από πλευράς του διαμαρτυρήθηκε ότι αυτό δείχνει πως η εργοδοσία της εφημερίδας του θεωρεί πως υπάρχει οικογενειακή ευθύνη. Δεν έχουμε νεότερη αντίδραση του μετά την ανακοίνωση της εφημερίδας.

Στη δημοσιότητα οι φριχτοί διάλογοι

Στην δημοσιότητα εν τω μεταξύ ήρθαν και εμετικοί διάλογοι του Μίχου ή συνεργού του που για να κλείνει ραντεβού εμφανιζόταν σε διαδικτυακές συζητήσεις ως η ίδια η 12χρονη και δήλωνε 16χρονη. Επίσης ήρθαν στην δημοσιότητα και μερικά από τα τηλεφωνήματα και μηνύματα μεταξύ της 37χρονης μητέρας και της συζύγου του Μίχου. Η τελευταία υποστηρίζει ότι η μητέρα του παιδιού της ζητούσε χρήματα και ότι εκείνη την βοήθησε ανθρωπιστικά, ισχυρίζεται δε ότι με τον σύζυγό της από τριετίας απλώς συγκατοικούν και είναι “χωρισμένοι”.

Όσον αφορά την μητέρα, κάποιοι γείτονες υποστηρίζουν ότι συναντούσε διάφορους άνδρες μαζί με το κοριτσάκι της και πέρσι, δηλαδή προτού αρχίσει να εκδίδει την μικρή ο Μίχος. Η μητέρα ήδη κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, ενώ ο πατέρας δήλωσε τα εξής: «Βρίσκομαι σε φάση απεξάρτησης από τα ναρκωτικά και δεν μπόρεσα να προστατεύσω το παιδί μου από βιασμό λόγω της κατάστασής μου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η γυναίκα μου εξέδιδε την κόρη μας. Θα το πιστέψω μόνο αν δω αποδείξεις».

Η κατηγορουμένη έχει αποκτήσει πέντε παιδιά με αυτόν και τρία με έναν Πακιστανό με τον οποίο συζούσε όταν ο σύζυγός της ήταν στη φυλακή. Με τον τοξικομανή έχει και μεγαλύτερα παιδιά, τα οποία την επισκέφθηκαν στην ΓΑΔΑ και σύμφωνα με την δικηγόρο της, την στηρίζουν. Μια ιερόδουλη που εργάζεται σε οίκο ανοχής στα Σεπόλια ανέφερε ότι το κορίτσι έκλεινε και εκεί ραντεβού και ότι το έχει δει με την μητέρα του, όμως δεν γνωρίζουμε πόσο αξιόπιστη είναι αυτή η κατάθεση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι