ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τί μηνύματα αντάλλαξαν η μητέρα της 12χρονης και η σύζυγος του Μίχου

Τί μηνύματα αντάλλαξαν η μητέρα της 12χρονης και η σύζυγος του Μίχου

Oι συνομιλίες και τα μηνύματα της μητέρας της 12χρονης με τη σύζυγο του μαστροπού παρουσιάστηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή Tlive του Alpha και το περιεχόμενό τους προκαλεί ερωτήματα. Η εκπομπή παρουσίασε τα μηνύματα που φέρονται να αντάλλαξαν οι δύο γυναίκες από τις 3 Σεπτεμβρίου, λίγες ώρες πριν από την καταγγελία στο ΑΤ Κολωνού έως τις 8 του ίδιου μήνα, δηλαδή και μετά την καταγγελία.

Πριν κάνει την καταγγελία, στις 3 Σεπτεμβρίου, η μητέρα της 12χρονης φέρεται να τηλεφωνεί και να λέει στην σύζυγο του Μίχου: «Σας παρακαλώ πολύ πρέπει να επικοινωνήσουμε. Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια». Ακολουθεί μία αναπάντητη κλήση προς την σύζυγο. Τότε η μητέρα της 12χρονης στέλνει στη σύζυγο του 53χρονου τα χυδαία μηνύματα που έστελνε ο άνδρας της στο ανήλικο κοριτσάκι. Στις 13:29 σύμφωνα με την εκπομπή, και μετά την αποστολή των χυδαίων μηνυμάτων, η σύζυγος του Μίχου απαντά στο τηλέφωνο και συνομιλεί με την μητέρα της 12χρονης για 9 λεπτά. Δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε στη διάρκειά τους, αλλά εν συνεχεία η μητέρα στέλνει στη σύζυγο του κατηγορούμενου τα άσεμνα μηνύματά του προς τη 12χρονη.

Στις 13:59 της ίδια ημέρας η μητέρα της 12χρονης ενημερώνει τη σύζυγο του 53χρονου ότι θα τον καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση. Φέρεται να γράφει συγκεκριμένα: «Εγώ με όλα αυτά τα στοιχεία που έχω στα χέρια μου, πάω στο τμήμα για καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου» γράφει. Στις 15:07 η μητέρα του 12χρονου φέρεται να στέλνει ένα ακόμη μήνυμα στη σύζυγο του 53χρονου λέγοντας πως η ίδια δεν θέλει να φτάσουν στα άκρα αλλά την πιέζει η θεία του παιδιού που ανακάλυψε τα μηνύματα του άντρα της. Φέρεται να γράφει:

«Κι εγώ δεν θέλω να φτάσουμε στο άλλο άκρο να καταστραφούν δύο οικογένειες, όπως το είπες, αλλά με πιέζει η θεία του παιδιού, ότι αν δεν το κάνω από εδώ εγώ, θα το κάνει αυτή από το νησί και δεν μπορώ να την ηρεμήσω. Πήγαν τα παιδιά λίγες μέρες να περάσουν καλά και κοίτα τι έχει γίνει. Δεν ξέρω ποιον να συγκρατήσω, γιατί δεν είμαι καλά κι εγώ με όλα αυτά. Κι εγώ να μην κάνω κάτι, είναι αποφασισμένη εκείνη κι αν δεν κάνω κάτι εγώ να το αναφέρω στην αστυνομία θα πάει μόνη της και θα έρθουν από εδώ να με καλέσουν, καταλαβαίνεις τι γίνεται… Είναι ένα ανήλικο παιδί. Πώς θα το αφήσω έτσι όλο αυτό να μην καταστραφεί το τέρας; Θα τον λυπηθώ; Αυτά μου λένε. “Γιατί το αφήνεις έτσι;” μου λένε. Με παίρνουν από το νησί τηλέφωνο συνέχεια. Τι να πωωωωωω;» γράφει το sms.

Συνεχή μηνύματα

Ακολουθεί μια ακόμη αναπάντητη κλήση, καθώς η μητέρα επιμένει, αλλά η σύζυγος δεν απαντά. Στις 10:00 το βράδυ η μητέρα του κοριτσιού πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού και κάνει την καταγγελία.Τρεις ημέρες μετά την καταγγελία στις 6 Σεπτεμβρίου στέλνει και πάλι μηνύματα στην σύζυγο του 53χρονου. Στις 21:30 η σύζυγος του κατηγορούμενου πραγματοποιεί μία φωνητική κλήση διαρκείας 11 λεπτών με τη μητέρα του κοριτσιού. Δεν ξέρουμε τι ειπώθηκε, αλλά στέλνει η μία στην άλλη ένα emoji με καρδούλα. Ακολουθεί συνομιλία δύο λεπτών.

Στις 8 Σεπτεμβρίου η μητέρα επικοινωνεί με την σύζυγο και της ζητάει 100 ευρώ για να πάει τη μικρή στο γυναικολόγο. «Θέλω 100 ευρώ. Να πάω το παιδί με ΤΑΧΙ σε γιατρό και να πληρώσω τον γιατρό. Περιμένω την απάντησή σου για σήμερα», γράφει στην σύζυγο. Ακολουθεί μια συνομιλία επί πέντε λεπτά. Εν συνεχεία η μητέρα ξανατηλεφωνεί και η σύζυγος δεν απαντά.

Οπότε η μητέρα στέλνει μήνυμα: «Καλησπέρα. Τι κάνεις; Θα χρειαστώ 100 ευρώ σήμερα. Όπως βλέπεις δεν έχω προχωρήσει για την υπόθεση τίποτα. Το έχω παγώσει. Τουλάχιστον να με βοηθάς κι εσύ όμως όταν στο ζητάω και τώρα έχω πολύ καιρό να σου ζητήσω. 10 η ώρα στο σημείο που με περιμένεις, απάντησε μου εδώ ναι ή όχι γιατί δεν έχω ίντερνετ», γράφει. Στις 5:00 μ.μ. η μητέρα ξανακαλεί και η σύζυγος δεν το σηκώνει. Η μητέρα ξαναστέλνει μήνυμα για το αν θα βρεθούν εκεί που συνηθίζουν να συναντιούνται. «Θα είσαι στις 10 η ώρα εκεί που συναντιόμαστε ναι ή όχι;» ρωτάει την σύζυγο, που συνεχίζει να μην απαντά.

Την επόμενη ημέρα και ενώ η σύζυγος δεν της έχει απαντήσει, η μητέρα της 12χρονης στέλνει ξανά μηνύματα. «Καλημέρα. Δεν μου απάντησες χτες», γράφει. Την καλεί άλλες δύο φορές, και η σύζυγος πάλι δεν απαντά. Στις 14:37 η μητέρα του κοριτσιού στέλνει ένα ακόμη μήνυμα. «Τι κάνεις; Καλησπέρα. Σε έπαιρνα και εχθές τηλέφωνο. Δεν το σήκωνες, ούτε μου απάντησες».

Υπενθυμίζεται ότι η Ελισάβετ Λέκκα, σύζυγος του Μίχου, υποστηρίζει ότι έχει χωρίσει από τριετίας με τον 53χρονο και ότι απλώς συγκατοικούσαν σε ένα σπίτι που τους ανήκει εξ ημισείας. Ωστόσο, όταν άκουσε όσα είπε η μητέρα της 12χρονης, του ζήτησε διαζύγιο και τον έδιωξε από το σπίτι, κατά δήλωσή της. Παράλληλα, η ίδια υποστήριξε πως έδωσε στην 37χρονη μητέρα της 12χρονης χρήματα για ανθρωπιστικούς λόγους. Την πρώτη φορά τής έδωσε 100 ευρώ για το ταξί και να πάει το παιδί σε γιατρό και μετά από λίγες ημέρες τής ξαναζήτησε το ίδιο ποσό με ανάλογη δικαιολογία. «Της τα έδωσα, για λόγους ανθρωπιστικούς και συγκλονισμένη από όσα μου αποκάλυψε με τα μηνύματα», ισχυρίζεται.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι