ΣΧΟΛΙΟ

Ούτε λέξη από τους λαλίστατους δικαιωματιστές για τον βιασμό από Πακιστανούς

Ούτε λέξη από τους λαλίστατους δικαιωματιστές για τον βιασμό από Πακιστανούς

«Το μίσος, η μισαλλοδοξία και οι διακρίσεις δεν έχουν θέση στην Ένωσή μας. Γι’ αυτό και σήμερα και κάθε μέρα, τασσόμαστε υπέρ της πολυμορφίας και της ισότητας των ΛΟΑΤΚΙ» ανέφερε το κοινό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, με άλλους 15 Ευρωπαίους ηγέτες, στο οποίο καταδικάζουν την αμφιλεγόμενη νομοθεσία για την κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ που ψήφισε η ουγγρική κυβέρνηση.

Φυσικά και είναι απολύτως σεβαστά τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας. Μήπως όμως ο κύριος πρωθυπουργός, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η πολιτική ηγεσία και τα συστημικά Μίντια ξέχασαν κάτι; Είναι δυνατόν να μην έχουν βρει ούτε μία λέξη να πουν για την 25χρονη κοπέλα που βιάστηκε ομαδικά από έναν Αφγανό και τρεις Πακιστανούς στο κέντρο της Αθήνας;

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης σοκάρουν. Όπως έγινε γνωστό, ο Αφγανός παρέσυρε και βίασε την άτυχη κοπέλα, η οποία του ξέφυγε και ζήτησε βοήθεια από την παρέα των Πακιστανών, οι οποίοι τελικώς την οδήγησαν στο διαμέρισμα-κολαστήριο στον Άγιο Παντελεήμονα και την βίασαν από κοινού ομαδικά!

Και όμως οι πολιτικοί μας ταγοί δεν βρήκαν ούτε ένα λόγο συμπάθειας να πουν για την φρίκη που έζησε η δυστυχισμένη κοπέλα. Επιπλέον, μετά το αρχικό σοκ, το θέμα σχεδόν “εξαφανίστηκε” από τα συστημικά Μίντια, σαν το περιστατικό να έλαβε χώρα σε κάποια πακιστανική επαρχία και όχι το κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας.

Οι δικαιωματιστές

Γιατί άραγε συμβαίνει αυτό; Από την υπόθεση της καταγγελίας της Μπεκατώρου μέχρι την υπόθεση Λιγνάδη τα σεξουαλικά εγκλήματα ήταν επί μέρες στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας και καλώς ήταν. Γιατί, λοιπόν, αυτή η “μούγκα”; Φαίνεται ότι χαλάει το ιδεολόγημα των “δικαιωματιστών”, λες και η άτυχη κοπέλα δεν έχει δικαιώματα. Προς Θεού μην πούμε τίποτα για τους Αφγανο-Πακιστανούς και τροφοδοτήσουμε τον ρατσισμό σκέφτονται και ενώ σε άλλες περιπτώσεις διυλίζουν τον κώνωπα, στη συγκεκριμένη καταπίνουν την κάμηλο.

Πάνω απ’ όλα μη χαλάσει η “σούπα” της πολιτικής ορθότητας. Που είναι η φωνή της Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Αν την ακούσατε εσείς, την ακούσαμε και εμείς. Αν θέλουμε να ξύσουμε λίγο την επιφάνεια, πρέπει να εξοργιστούμε για την αφόρητη υποκρισία τους, που αγγίζει τα όρια του σκανδάλου!

Τέτοια περιστατικά τα αντιμετωπίζουν απλώς σαν μεμονωμένα περιστατικά του αστυνομικού δελτίου, αποφεύγοντας να δουν την όποια κοινωνική τους διάσταση. Αν, όμως, είχε συμβεί το αντίστροφο, εάν Έλληνες είχαν βιάσει ομαδικά μία Πακιστανή μετανάστρια, οι κραυγές καταγγελίας όσων σιωπούν τώρα θα είχαν κατακλύσει τα Μίντια και καλώς θα είχε συμβεί αυτό. Όχι όμως τόσο ξεδιάντροπα δύο μέτρα και δύο σταθμά. Η υποκρισία των δικαιωματιστών έσπασε κάθε όριο…

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι