ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πενηντάχρονος σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του – Είπε ότι βίαζε την κόρη του

Πενηντάχρονος σκότωσε τον 33χρονο κουνιάδο του γιατί βίαζε την κόρη του

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Βόλου, αλλά και το πανελλήνιο από το έγκλημα που έγινε γνωστό σήμερα, με θύμα έναν 33χρονο, που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες κυνηγετικού όπλου 50χρονου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 50χρονος οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη καθώς η κόρη του που σήμερα είναι 18 ετών, του αποκάλυψε ότι από τα εννιά της χρόνια είχε πέσει θύμα βιασμού του 33χρονου. Ο 50χρονος δράστης που σκότωσε τον αδελφό της συζύγου του μετά την πράξη του παραδόθηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές ομολογώντας το έγκλημα που διέπραξε.

Ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, ότι αποφάσισε να δολοφονήσει τον κουνιάδο του καθώς το πρωί της Τρίτης (9/1) η 18χρονη κόρη του, του αποκάλυψε πως ο θείος της την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών, ενώ το τελευταίο διάστημα.

Όπως υποστήριξε, το θύμα εκβίαζε την κόρη του, λέγοντας της, πως θα δημοσίευε βίντεο και φωτογραφίες από τις αρρωστημένες πράξεις του, αποσπώντας της χρηματικά ποσά. Oι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση του κυνηγετικού όπλου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης στο θύμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη. Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι