ΡΕΠΟΡΤΑΖ

“Αναπαράσταση” της δολοφονίας με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία

"Αναπαράσταση" της δολοφονίας με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μοιραίος καβγάς του ζευγαριού άρχισε λόγω του παιδιού. Πρόκειται για ένα παιδί που είχε γεννηθεί μετά από μια δύσκολη εγκυμοσύνη και που δυστυχώς έχει προβλήματα υγείας και έχει ήδη χειρουργηθεί δύο φορές. Τα μεσάνυχτα ο πιλότος κρατούσε το βρέφος στο σαλόνι και έπαιζε.

Κάποια στιγμή το 11 μηνών βρέφος του γλίστρησε από τα χέρια και η Καρολάιν του έκανε παρατήρηση και άρχισε καβγάς. Το βρέφος δεν έπεσε κάτω, αλλά ο πιλότος το άρπαξε κάπως άγαρμπα και εκείνη αντέδρασε. Όπως καταθέτει ο πιλότος, του είπε «Τι πατέρας είσαι εσύ» και «Πρόσεχε, θα χτυπήσει το παιδί».

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η σύζυγός του πλέον χειροδικούσε, κάτι που έγραψε και εκείνη στο ημερολόγιό της. Δεν είναι σαφές αν υπήρξε χειροδικία τη μοιραία νύχτα μεταξύ τους, αλλά, σύμφωνα με τον δράστη, του είπε «δεν θέλω να έρθετε επάνω» (δηλαδή εκείνος και το παιδί). Την ίδια ώρα η κοπέλα φαίνεται να ψάχνει στο διαδίκτυο διευθύνσεις για ξενοδοχείο (προφανώς για να φύγει από το σπίτι την επομένη) και στέλνει στον σύζυγό της το μήνυμα «είσαι ανόητος» (you stupid).

Τι έδειξε ο παλμογράφος

Όμως το θέμα είναι ότι παρήλθαν πάνω από τρεις ώρες από αυτό το περιστατικό (ακόμα και αν όντως συνέβη όπως περιγράφεται). Ο παλμογράφος στο ρολόι της κοπέλας δείχνει παλμούς ύπνου πριν από το θάνατο (ο οποίος καταγράφηκε στις 04:11 τα χαράματα), που σημαίνει ότι η κοπέλα μάλλον δολοφονήθηκε στον ύπνο της.

frixos-1

Η Καρολάιν είχε μείνει έγκυος στα 17 και είχε αποβάλει, εν συνεχεία το ζευγάρι παντρεύτηκε και η 19χρονη πλέον κοπέλα απέκτησε ένα κοριτσάκι, με μια δύσκολη κύηση. Παρότι επιθυμούσε όπως φαίνεται πολύ ένα παιδί, το κοριτσάκι είχε σοβαρά ζητήματα υγείας, κάτι που προσέθεσε πολύ στρες στη ζωή της έφηβης που έγινε μητέρα.

Όμως το στρες αυτό προβάλλεται από τον δράστη για άλλους λόγους και ίσως με διαφορετικό τρόπο από τον πραγματικό. Το γεγονός ότι ο πιλότος αποδείχθηκε εξαιρετικά ευέλικτος και ευφάνταστος ηθοποιός, καθώς προσποιούντο επί 40 ημέρες για να καλύψει το έγκλημα, οδηγεί στην σκέψη ότι και μετά την ομολογία του με τον ίδιο μελετημένο τρόπο προσπαθεί να χτίσει μια εικόνα αρνητική για την σύζυγό του, ώστε να προβάλει ως ελαφρυντικό τον βρασμό ψυχής.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι