Συμβουλές φροντίδας για ανδρικά, γυναικεία & παιδικά ρολόγια

Συμβουλές φροντίδας για ανδρικά, γυναικεία & παιδικά ρολόγια

Ένα καλό ρολόι είναι μια σημαντική αγορά. Όχι μόνο χαρίζει στυλ, αλλά σας βοηθά να προγραμματίζετε τον χρόνο σας και να παραμένετε συνεπείς. Πλέον, σήμερα ο χώρος της ωρολογοποιίας προσφέρει καινοτόμες τεχνολογίες και διευρυμένες δυνατότητες όπως χρονογράφους, ένδειξη ημερομηνίας, μηχανισμούς φιλικούς στο περιβάλλον όπως ο Eco-Drive, αδιάβροχη λειτουργία ακόμη και όταν βρίσκεστε πολλά μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Αξίζει, λοιπόν, την προσοχή σας, για να λειτουργεί με ακρίβεια για πολλά χρόνια….
Το Skaras Jewels αγαπά την τέχνη του κοσμήματος & της ωρολογοποιίας και προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας από γενιά σε γενιά εδώ και 70 χρόνια.
Σε αυτό το άρθρο μοιράζεται μαζί μας μερικές χρήσιμες συμβουλές, ώστε το ρολόι σας να έχει μεγάλη διάρκεια στον χρόνο!

Μάθετε περισσότερα για την αντοχή του στο νερό!

Κάθε μοντέλο έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Όταν αγοράζετε ένα ρολόι δείτε στα πόσα μέτρα αντέχει και επιλέξτε αυτό που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.
Το ανδρικό ρολόι G-ShockQuartz της Casio αντέχει και 200m κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας ενώ μπορείτε να το φορέσετε ακόμα και όταν απολαμβάνετε scubadiving.

Το αγαπημένο σας ρολόι το φοράτε συχνά, επομένως είναι λογικό να χρειάζεται τακτική φροντίδα για να είναι καθαρό. Αρκεί να το περάσετε με ένα πανάκι ενώ σε κάθε περίπτωση καλό είναι να αποφύγετε τα χημικά καθαριστικά.

Πραγματοποιήστε το service στην ώρα του!

Κάθε ρολόι έχει διαφορετικές ανάγκες και σύμφωνα με αυτές πρέπει να κάνετε τη συντήρησή του. Γενικά, ένα ρολόι χρειάζεται έλεγχο μία φορά τον χρόνο, ειδικά αν γίνεται χρήση σε νερό.
Πιο ειδικά για τα service, θα σας συμβουλεύσει ο κοσμηματοπώλης σας, ανάλογα με τον τύπο μηχανισμού που έχει το δικό σας ρολόι.

Σημαντικό είναι να αντικαθιστάτε άμεσα την μπαταρία όταν αυτή τελειώσει, γιατί έτσι βοηθάτε στην ομαλή λειτουργία του.

Κρατήστε το κουτί της αγοράς του

Μόλις αγοράσατε το καινούριο σας ρολόι και δεν το βγάζετε από το χέρι σας; Για να το φοράτε για χρόνια, φροντίστε για την ασφαλή αποθήκευσή του. Τοποθετήστε το στο κουτί αγοράς του, καθώς διαθέτει ειδικά μαξιλαράκια που αποτρέπουν τις γρατσουνιές και τη φθορά.

Ένα ντελικάτο γυναικείο ρολόι μπορεί να στολίζει τον καρπό σας όμορφα για πολλά χρόνια, εφόσον είστε επιμελείς στην αποθήκευσή του.

Θυμηθείτε να αφαιρέσετε το ρολόι σας, αν ο τρόπος ζωής ή οι δραστηριότητές σας μπορεί να προκαλέσουν ζημιά. Για παράδειγμα, αφαιρέστε το παιδικό ρολόι από το χέρι των μικρών σας πριν ξεκινήσουν κάποια αθλητική δραστηριότητα.

Ακολουθήστε τις συμβουλές του Skaras Jewels, για να έχετε τα αγαπημένα σας ρολόγια για πολλά χρόνια στη συλλογή σας.


Δείτε τα προϊόντα του άρθρου εδώ: Ρολόι Casio G-ShockQuartz με Μαύρο Λουράκι από Καουτσούκ GA-100-1A4ER, GregioGiseleCrystalsGold με Μπρασελέ απο Ανοξείδωτο Ατσάλι GR190020&Παιδικό Ρολόι TikkersQuartz ATK1018 με Λευκό Λουράκι από Δερματίνη 040718.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι