ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τα 15 λεπτά διασημότητας της μη ψυχολόγου των Γλυκών Νερών

default image

Δυσκολεύει η κατάσταση για την μη ψυχολόγο των Γλυκών Νερών, καθώς τα πολλά λόγια της για την ληστεία μετά φόνου που συντάραξε το πανελλήνιο, δεν οδήγησαν στον εντοπισμό των δραστών, αλλά ίσως την πάνε κατηγορούμενη, αφού αμφισβητείται πλέον και το πτυχίο της. Η κα Ελένη Μυλωνοπούλου, δήλωνε ψυχολόγος της 20χρονης που δολοφονήθηκε και έδωσε πολλές συνεντεύξεις ως κλινική ψυχολόγος σε διαδικτυακά Μέσα Ενημέρωσης και κανάλια, αποκαλύπτοντας απόρρητα προσωπικά στοιχεία της Καρολάιν.

Η ιστοσελίδα όπου η ίδια υποστήριζε ότι είχε ανηρτημένα τα πτυχία της (κάτι που αμφισβητεί από την περασμένη Δευτέρα ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων) έχει πλέον κατεβεί (www.medylife.gr). Εκεί μέχρι και τρόπους αντιμετώπισης του καρκίνου ανέφερε. Ήρθε παράλληλα στην επιφάνεια το γεγονός ότι δήλωνε ψευδώς πως είναι ιατρός μαιευτήρας, αλλά και ότι ως πτυχιούχος μαιευτικής, ψυχολογίας και ιδρύτρια… κολλεγίου κατήλθε ως υποψήφια Ευρωβουλευτής με το κόμμα της Κατερίνας Παπακώστα παίρνοντας 197 ψήφους. (Στο 39΄ η κα Μυλωνοπούλου)

Μένουν διάφορες αναρτήσεις της στο διαδίκτυο όπως αυτή: «Κλινικός Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας – Κλινικός Υπνοθεραπευτής, με 25 έτη πορείας στο μάχιμο μαιευτικό επάγγελμα με πάνω από 6.000 τοκετούς στο ενεργητικό της και με 15 έτη εμπειρία στο χώρο της υπογονιμότητας, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τους τομείς της Ψυχικής υγείας, της Κλινικής-Θεραπευτικής Ύπνωσης και του NLP, δηλαδή του νευρογλωσσικού προγραμματισμού σε συνδυασμό με την θεραπευτική ύπνωση και του Life Coach. Πιο συγκεκριμένα, κατέχει δίπλωμα και τίτλο κλινικού υπνοθεραπευτή από το μεγαλύτερο οργανισμό Θεραπευτικής Ύπνωσης στο κόσμο, τον N.G.H National Guilt of Hypnotists.

Η …ψυχολόγος των Γλυκών Νερών 

»Παράλληλα, κατέχει πολυάριθμες άλλες πιστοποιήσεις και διπλώματα όπως το CTAA Certificate of Complementary Therapists Accredited Association Hypnotherapist Certification από το American Board of Hypnotherapy and Practitioner Certification, το Diploma of Psychology από την Academy of Modern Applied Psychology και NLP Certification από την American Board of Hypnotherapy. Επιπλέον, κατέχει τις πιστοποιήσεις “Personality Psychology”, “Contribution of Psychology to Forensic Investigation” και “Clinical Hypnosis and Therapeutic Applications” από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών».

Εκεί αναφέρει επίσης ότι είναι ιδρύτρια του… Medical Studies University, «το οποίο είναι εξειδικευμένο σε προγράμματα Bachelor – Master και Phd ιατρικών σχολών του εξωτερικού. Κλείνοντας, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθεί το γεγονός της βράβευσής της με το Βραβείο Ιατρικής Αναγνωρισιμότητας 2020 (29/11/2020)», αναφέρει στο βιογραφικό της που απομένει εν κυκλοφορία.

Η ίδια εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι έχει πτυχίο, αλλά διευκρινίζει ότι «είναι πτυχίο Μαιευτικής των ΤΕΙ Αθηνών και ότι έχει κάνει επιμόρφωση στην ψυχολογία, στην εγκληματολογία και την κλινική ύπνωση με πιστοποιητικά από την Αμερική». Παράλληλα όμως έγινε γνωστό ότι το 2018 απεβλήθη από την στοά Ελευθεροτεκτόνων Ανδρών και Γυναικών με την κατηγορία ότι εκείνη παρουσιάστηκε ψευδώς ως μαιευτήρας γυναικολόγος που είχε πάρει μάλιστα ειδικότητα στο Λαϊκό νοσοκομείο και ειχε κάνει αγροτικό στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

psychologos3.jpg

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι