ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη των δύο βιαστών στα Πετράλωνα (vid.)

Θρίλερ στον Βόλο – Άγρια δολοφονία με σφυριές και μαχαιριές

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη στα Πετράλωνα για τον εντοπισμό δύο ανδρών που φέρεται να εμπλέκονται σε βιασμό μιας οικιακής βοηθού. Πριν από λίγο οι αστυνομικοί, έπειτα από εισαγγελική εντολή, μπήκαν στο σπίτι του ενός από τους φερόμενους δράστες, αλλά δεν βρήκαν κανέναν. Προηγουμένως πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από το διαμέρισμα που φέρεται να βιάστηκε η οικιακή βοηθός, σε ένδειξη συμπαράστασης.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της καθαρίστριας στους αστυνομικούς, αφού έφτασε στο σπίτι του άνδρα το πρωί του Σαββάτου, αυτός την κλείδωσε μέσα, την βίασε τρεις φορές. Αργότερα έγινε γνωστό πως στον βιασμό συμμετείχε και δεύτερος άνδρας. Η 50χρονη γυναίκα κατάφερε να διαφύγει και μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία διεξάγει πραγματικό ανθρωποκυνηγητό για να τους εντοπίσει. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι και πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με το σύνθημα “Καμία μόνη”. Λίγο πριν είχε πραγματοποιηθεί συγκέντρωση-μνήμης στο Σύνταγμα υπέρ της δολοφονημένης Καρολάϊν από τον σύζυγο της Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο, ένα έγκλημα που προκάλεσε σοκ σε όλη την Ελλάδα.

Το τελευταίο διάστημα το αστυνομικό δελτίο έχει καταγράψει αρκετές περιπτώσεις βιασμών και σεξουαλικών παρενοχλήσεων, ακόμα και προσπάθειες αρπαγής ανήλικων κοριτσιών, με τους δράστες να προκαλούν συχνά το κοινό αίσθημα με τον κυνισμό τους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι