24.000 νέοι αιτήθηκαν το Youth Pass μέσα σε 16 ώρες

24.000 νέοι αιτήθηκαν το Youth Pass μέσα σε 16 ώρες

Από το πρωί που άνοιξε η πλατφόρμα για το Υouth Ρass, χιλιάδες νέοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τα 150 ευρώ που δικαιούνται

Τις 24.000 έφτασαν οι ενδιαφερόμενοι για το Youth Pass μέσα σε 16 ώρες, υποβάλλοντας αίτηση στην πλατφόρμα που άνοιξε σήμερα το πρωί και αφορά στην οικονομική ενίσχυση ύψους 150 ευρώ. Το επίδομα θα δοθεί σε νέους 18 και 19 ετών, οι οποίοι υπολογίζονται σε περίπου 200.000. Οι αιτήσεις υποβάλλονται στην ψηφιακή πλατφόρμα vouchers.gov.gr, αλλά και σε Κ.Ε.Π. από σήμερα το πρωί, με την προθεσμία υποβολής να λήγει την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου.

Το Youth Pass έχει τη μορφή ψηφιακής χρεωστικής κάρτας την οποία οι δικαιούχοι θα μπορούν να την χρησιμοποιούν σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού και των μεταφορών. Οι ενισχύσεις θα έχουν αποσταλεί στα πιστωτικά ιδρύματα έως και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και όλοι οι δικαιούχοι θα λάβουν την ενίσχυση έως και την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι