35χρονη αστυνομικός εκβίαζε συνάδελφό της: Δώσε μου 250 ευρώ για να μην σε καταγγείλω

35χρονη αστυνομικός εκβίαζε συνάδελφό της: Δώσε μου 250 ευρώ για να μην σε καταγγείλω

Ειδικός φρουρός, ηλικίας 31 ετών, κατήγγειλε ότι όταν διέκοψε τις σχέσεις του με 35χρονη συνάδελφό του, αυτή άρχισε να του ζητεί διάφορα ποσά, εκβιάζοντάς τον ότι σε εναντία περίπτωση, θα προέβαινε σε ψευδή καταγγελία για διάφορα αδικήματα που υποτίθεται ότι διέπραξε εκείνος. Ο άνδρας κατέφυγε στο Τμήμα Εκβιαστών και η 35χρονη συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Η καταγγελία του ειδικού φρουρού έγινε πριν από τέσσερις ημέρες και ο θιγόμενος έδειξε στους αστυνομικούς τα σχετικά SMS. Οπως είπε, είχε γνωρίσει την συνάδελφό τους πολύ πρόσφατα, στις 13 Ιουνίου, μέσω facebook και άρχισαν να επικοινωνούν. Ομως έκρινε κάποια στιγμή ότι δεν ήθελε άλλο να επικοινωνεί μαζί της και τότε εκείνη τον απείλησε ότι θα τον καταγγείλει ψευδώς για επίμεμπτη σε βάρος της συμπεριφορά και ότι θα του δημιουργήσει υπηρεσιακά προβλήματα. Για να μην το κάνει του ζήτησε 250 ευρώ.

Ο ειδικός φρουρός, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, φοβήθηκε επειδή η συνάδελφός του ήταν ιεραρχικά ανώτερη από αυτόν και της έδωσε τα χρήματα. Η αστυνομικός συνέχισε όμως να έχει την ίδια συμπεριφορά σε βάρος του και του ζήτησε πάλι χρήματα. Της έδωσε αυτή τη φορά 230 ευρώ μετά από ραντεβού την ίδια ημέρα στη συμβολή των οδών Ερμού και Ευαγγελιστρίας.

Ο ειδικός φρουρός προσπάθησε, όπως είπε, να αποκλείσει τους τρόπους επικοινωνίας μαζί της  όμως αυτή τον καλούσε τηλεφωνικά αποκρύπτοντας τον αριθμό της σύνδεσης της και κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων ζητούσε και πάλι χρήματα. Ο νεαρός άνδρας κατέληξε ότι δεν είχε άλλη λύση από την καταγγελία και μάλιστα ενώ βρισκόταν στο τμήμα καταγγέλλοντας την εκβίαση, δέχθηκε τηλεφώνημα της γυναίκας.

Η αστυνομικός του ζήτησε να συναντηθούν την επόμενη ημέρα, στις 26-06-2024, ζητώντας αυτή τη φορά άλλα 250 ευρώ. Του ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων, ότι εάν δώσει τα χρήματα «…δεν θα του έκανε κακό». Οι αστυνομικοί προσημείωσαν 250 ευρώ κανόνισαν συνάντηση στο Ίλιον και μόλις ο ειδικός φρουρός της έδωσε τα χρήματα, την συνέλαβαν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι