54χρονος πυροβόλησε οκτώ φορές την σύζυγό του

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Με οκτώ σφαίρες σκότωσε την 43χρονη σύζυγό του ένας 54χρονος, στην ταβέρνα του κουνιάδου του στη Λάρισα, στις 10:30 σήμερα το πρωί, μπροστά σε δεκάδες μάρτυρες. Ο δράστης συνελήφθη αμέσως. Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, δράστης και θύμα ειχαν τρία ενήλικα παιδιά.

Η γυναίκα ήταν από την Σωτηρίτσα (στον παραλιακό δήμο Αγιάς της Λάρισας) και ο σύζυγος από την Λιβαδειά. Τους τελευταίους μήνες το ζευγάρι ήταν σε διάσταση και η σύζυγος με τα τρία παιδιά έμεναν από τον Μάρτιο στην Σωτηρίτσα, όπου ο αδελφός της γυναίκας είχε ουζερί-μεζεδοπωλείο. Ο αδελφός της είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας και βρισκόταν σε κέντρο αποκατάστασης και η γυναίκα με τα τρία της παιδιά βοηθούσαν στην λειτουργία της μικρής επιχείρησης.

Σήμερα ο δράστης ταξίδεψε επί τούτου από την Αθήνα στην Σωτηρίτσα, και πήγε στο μεζεδοπωλείο, όπου πυροβόλησε εν ψυχρώ οκτώ φορές την άτυχη γυναίκα, αφήνοντας εμβρόντητους τους πελάτες και τους εργαζόμενους. Ο γυναικοκτόνος επιχείρησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε και αφοπλίστηκε.

Στην ταβέρνα κλήθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Λάρισας. Το κίνητρο του νέου εγκλήματος δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη. Μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία με κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι