Καλό Ταξίδι στον Γεράσιμο Ποταμιάνο – Απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών

Καλό ταξίδι στον Γεράσιμο Ποταμιάνο – Απεβίωσε σε ηλικία 70 ετών,

Απεβίωσε στις Βρυξέλλες όπου ζούσε τα τελευταία χρόνια, μετά από βαρύ εγκεφαλικό σε ηλικία 70 ετών, ο Γεράσιμος Ποταμιάνος. Διακεκριμένος επιστήμονας και ανώτερο στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Γεράσιμος Ποταμιάνος, υπήρξε και συνεργάτης/αρθρογράφος του SLpress και, κυρίως, ένας ανεκτίμητος φίλος που θα μείνει για πάντα στη μνήμη και την καρδιά μας.

Ο Γεράσιμος Ποταμιάνος γεννήθηκε στο Αργοστόλι το 1952 και σπούδασε στην Αθήνα, τη Γάνδη και τις Βρυξέλλες (Μηχανική, Πολεοδομία και Περιφερειακή Οικονομική). Διετέλεσε στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρειών και φορέων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει μακροχρόνια δραστηριότητα στους τομείς της οικονομικής ανάπτυξης, της απασχόλησης, περιφερειακής πολιτικής, ενέργειας και κλιματικής αλλαγής. Η εμπειρία του περιλαμβάνει την διαρθρωτική προσαρμογή και ανάπτυξη σε χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και του ευρωπαϊκού Νότου.

Η επιμνημόσυνος δέηση θα πραγματοποιηθεί στο Βέλγιο, ενώ η τέφρα του θα μεταφερθεί στη συνέχεια στη Κεφαλονιά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι