Αγνοούμενος Μεσολογγίου: Μετά τη σύλληψη του κρεοπώλη, προσήχθησαν δύο άνδρες και δύο γυναίκες

Σήμερα η ιατροδικαστική στη σορό του 31χρονου από το Μεσολόγγι - Πυροβολήθηκε πισώπλατα

Σε τέσσερις ακόμη προσαγωγές προχώρησε η ΕΛΑΣ για την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου, 31 ετών, από το Μεσολόγγι

Χθες τη νύχτα συνελήφθη ο 50χρονος κρεοπώλης και ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για εν ψυχρώ και εκ δόλου ανθρωποκτονία, εν συνεχεία όμως έγιναν άλλες τέσσερις προσαγωγές ατόμων που φέρονται να έχουν ανάμιξη στην “εξαφάνιση” του Μπάμπη Κούτσικου ή να γνωρίζουν σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση.

Πρόκειται για δυο άντρες και δυο γυναίκες. Ο ένας από αυτούς είναι 36 ετών και κοινός φίλος ή γνώριμος πάντως, του κρεοπώλη αλλά και του αγνοούμενου. Αυτός προσήχθη επειδή το κινητό του έδωσε στίγμα στην περιοχή της εξαφάνισης κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα της νύχτας της 4ης Ιανουαρίου. Η μια γυναίκα που προσήχθη είναι η σύζυγός του.

Ο τρίτος προσαχθείς σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες είναι ένας 35χρονος φίλος του κρεοπώλη, που τον φιλοξένησε στην ορεινή Ναυπακτία, λίγες ώρες από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου. Συγκεκριμένε ο κρεοπώλης, ενώ όλοι έψαχναν τον Μπάμπη Κούτσικο, πήρε το ΙΧ του και δήλωσε ότι πάει για κυνήγι σε μακρινό ορεινό χωριό, όπου όμως εντοπίσθηκε από την αστυνομία, βρέθηκε μαχαίρι στο ΙΧ του και συνελήφθη για οπλοκατοχή. Ο κρεοπώλης δεν μπόρεσε ποτέ να εξηγήσει για ποιο λόγο όλοι έψαχναν τον Μπάμπη και εκείνος κατέφυγε σε ορεινό χωριό “για κυνήγι”.

Το τέταρτο άτομο που προσήχθη είναι γυναίκα, αλλά δεν γνωρίζουμε προς το παρόν ιδιότητα ή λόγους προσαγωγής. Ο κατηγορούμενος μέχρι και χθες το βράδυ αρνείτο την ενοχή του, αλλά συνετάχθη κατηγορητήριο με βάση τις αντιφάσεις στις οποίες περιέπεσε και ισχυρές αποχρώσες ενδείξεις. Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα στον ανακριτή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι