Αγοράκι 22 μηνών στη ΜΕΘ από ηλεκτροπληξία – Η μαμά το βρήκε δίπλα στην ηλεκτρική σκούπα

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Η μητέρα έκανε νοικοκυριό στο σπίτι της στη Λεμεσό της Κύπρου, όταν επανερχόμενη στο σαλόνι, είδε το παιδί της αναίσθητο δίπλα στην ηλεκτρική σκούπα που ήταν συνδεδεμένη στην πρίζα.

Τεκμαίρεται ότι το παιδί υπέστη ηλεκτροπληξία βάζοντας το χέρι του σε ηλεκτροφόρο σημείο. Σύμφωνα με το sigmalive.com, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 9 σήμερα το πρωί. Η 37χρονη μητέρα έκανε δουλειές και σε άλλα δωμάτια, ενώ το παιδί ήταν στο σαλόνι, όπου εκεί το βρήκε αναίσθητο. Το ηλικίας 22 μηνών αγοράκι είχε πάθει ανακοπή.

Στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, η καρδιά επανήλθε με καρδιοαναπνευστική ανάνηψη και το αγοράκι δίνει δύσκολη μάχη διασωληνωμένο. Διενεργείται προανάκριση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι