Αναπληρωτής “πρωθυπουργός” ο δολοφόνος του Τάσου Ισαάκ

Πύρινη κόλαση στην Κύπρο –Εκκενώθηκαν χωριά, βοήθεια από Ελλάδα και Ισραήλ, slpress

«Αναπληρωτής πρωθυπουργός» και «υπουργός οικονομίας και ενέργειας» αναλαμβάνει ο δολοφόνος του Τάσου Ισαάκ, Ερχάν Αρικλί.

Το «υπουργικό» συμβούλιο του ψευδοκράτους θα παρουσιάσει στον Ερσιν Τατάρ ο εκτελών χρέη προέδρου του Κόμματος Εθνικής Ενότητας (ΚΕΕ), Ερσίν Σανέρ, ο οποίος υπέγραψε μαζί με τους προέδρους άλλων δυο κομμάτων για το πρωτόκολλο συνεργασίας στην τρικομματική «κυβέρνηση» μειοψηφίας, που θα οδηγήσει το ψευδοκράτος σε «βουλευτικές εκλογές» τον Οκτώβριο του 2021.

Μετά την ανάληψη της εντολής σχηματισμού «κυβέρνησης» για δεύτερη φορά, ο Ερσίν  Σανέρ είχε χθες νέα συνάντηση με τους επικεφαλής των κομμάτων και τελικά συμφώνησαν στην συνεργασία. Ο Σανέρ θα είναι και ο «πρωθυπουργός». Αναπληρωτής «πρωθυπουργός» και «υπουργός οικονομίας και ενέργειας» αναλαμβάνει ο έποικος και δολοφόνος του Τάσου Ισαάκ Ερχάν Αρικλί.

Ο Αρικλί σε δηλώσεις στον σταθμό «Μπαϊράκ» είπε ότι δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν θα είναι ο ίδιος «υπουργός οικονομικών και ενέργειας». Ανέφερε πάντως ότι σύντομα θα φέρουν ηλεκτρικό ρεύμα από την Τουρκία στα κατεχόμενα μέσω υποθαλάσσιου καλωδίου και θα εκμεταλλευτούν την ηλιακή και αιολική ενέργεια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι