74χρονη στραγγάλισε τον 83χρονο σύζυγό της

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Μια 74χρονη γυναίκα συνελήφθη με σχεδόν ένα χρόνο καθυστέρηση για έγκλημα που διέπραξε τον περσινό Νοέμβριο και, συγκεκριμένα, για το στραγγαλισμό του συζύγου της. Δεν έχουμε, επίσης, πληροφόρηση για το αν επρόκειτο για φόνο εκ προμελέτης ή αν ίσχυαν άλλες συνθήκες. Η Αστυνομία ενώ ανακοίνωσε την σύλληψη της γυναίκας (συνελήφθη χθες το μεσημέρι), δεν μας πληροφορεί ούτε για τους λόγους που η δράστης συνελήφθη δέκα μήνες μετά την τέλεση του εγκλήματος.

Η σορός του 83χρονου βρέθηκε το απόγευμα της 21ης Νοεμβρίου του 2020 στο σπίτι του στο  Παγκράτι. Η 74χρονη είχε καλέσει η ίδια το ΕΚΑΒ, αλλά είπε στους νοσηλευτές ότι ο σύζυγός της γλίστρησε μέσα από τα χέρια της και ότι πέφτοντας, χτύπησε στο κεφάλι. Από την διενεργηθείσα νεκροτομή, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 83χρονου επήλθε συνεπεία στραγγαλισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 74χρονη αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας και θα μεταφερθεί στο Ψυχιατρείο Κορυδαλλού. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκριση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι