Ανησύχησαν στην κυβέρνηση με τις ουρές έξω από τράπεζες

Ανησύχησαν στην κυβέρνηση με τις ουρές έξω από τράπεζες

Ανησυχία στην κυβέρνηση έχουν προκαλέσει οι εικόνες συνωστισμού που καταγράφηκαν σήμερα Τρίτη έξω από τράπεζες παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Σε συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν για το ζήτημα διαπιστώθηκε ότι με τις βεβαιώσεις σε χαρτί που χρησιμοποιούν οι πολίτες για να μετακινηθούν δεν μπορεί να γίνει έλεγχος. Παρόλα αυτά αποφασίστηκε ότι θα γίνουν ενέργειες να ελέγξει την κατάσταση η αστυνομία, όπως συνέβη σήμερα σε αρκετές περιπτώσεις όπου παρατηρήθηκε συνωστισμός από συνταξιούχους που σχημάτισαν ουρές έξω από τράπεζες. Παράλληλα, κυβερνητικές πηγές τονίζουν την σημασία να επιδείξει ο καθένας ξεχωριστά ατομική ευθύνη απέναντι στο ζήτημα του εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα καταγράφηκαν εικόνες που προκάλεσαν προβληματισμό καθώς σε τραπεζικό κατάστημα στη λεωφόρο Δημοκρατίας στον Πειραιά, σχηματίστηκαν ουρές συνταξιούχων οι οποίοι δεν κρατούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις οι συγκεντρωμένοι έμπαινα δύο – δύο στον προθάλαμο της εισόδου.
Με αφορμή της εικόνες αυτές, το κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ έδωσε εντολή ομάδες ΔΙΑΣ να μεταβαίνουν έξω από τις τράπεζες για να βάζουν τον κόσμο σε αποστάσεις.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι