Αντιδράσεις στην εισαγγελική πρόταση για αναστολή στη δίκη της “Χρυσής Αυγής”

Τέσσερα χρόνια η ποινή στον 23χρονο για σουγιάδες και βεγγαλικά

Αντιδράσεις σε κόμματα και πολιτικές νεολαίες προκάλεσε η πρόταση της εισαγγελέως στη δίκη της “Χρυσής Αυγής” για αναστολή έκτισης της ποινής για το σύνολο των καταδικασθέντων, εκτός του Γ. Ρουπακιά.

«Με σεβασμό στη Δικαιοσύνη, μια λέξη για την εισήγηση της εισαγγελέως: Κρίμα», ήταν η ανάρτηση στο Twitter του εκπροσώπου Τύπου του ΚΙ.ΝΑΛ, Παύλου Χρηστίδη.

Το ΜέΡΑ 25 χαρακτηρίζει «Παράλογη και εξοργιστική την πρόταση της κας Εισαγγελέως που από την πρώτη στιγμή φαίνεται να έχει ταυτιστεί με την υπερασπιστική γραμμή των Χρυσαυγιτών. Ούτε εγκληματική οργάνωση είδε, ούτε δολοφονικές επιθέσεις, ούτε οργανωμένη εγκληματική και δολοφονική δράση, παρά μονάχα “μεμονωμένα περιστατικά”».

«Η πρόταση καθ’ αυτή, όπως και η ίδια η Εισαγγελέας, αμαυρώνουν την δικαστική εξουσία και ναρκοθετούν την Δημοκρατία«, σχολιάζει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι