Απάντηση Μαντζουράνη στην αναφορά Μητσοτάκη για τον Ανδρέα

Απάντηση Μαντζουράνη στην αναφορά Μητσοτάκη για τον Ανδρέα

Απάντηση στην αναφορά του πρωθυπουργού στον Ανδρέα Παπανδρέου για την υπόθεση Κοσκωτά, έδωσε ο δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης, εκ των νομικών του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ και ο κ. Μητσοτάκης τον ανέφερε για αυτό.

Η δήλωση του κ. Μαντζουράνη έχει ως εξής:

«Είναι τιμή μου να αναφέρει ο κύριος Μητσοτάκης το όνομά μου, δίπλα σ’ αυτό του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου.

»Είναι ατιμία όμως και προσβολή στη μνήμη του Ανδρέα, να τον συκοφαντεί ακόμα και νεκρό, όταν ξέρει ότι αθωώθηκε πανηγυρικά από τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση Κοσκωτά. Για να οδηγήσει σε συνέχεια την αμετανόητη Δεξιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, σε εκλογική ήττα και πολιτική καταισχύνη.

»Είναι ατιμία επίσης να συκοφαντεί εμένα, στέλεχος σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ και της προοδευτικής παράταξης, όταν ξέρει ότι η ελληνική Δικαιοσύνη με κήρυξε αθώο με ομόφωνη απόφαση για την ίδια υπόθεση. Και αποφάνθηκε ότι η δίωξή μου, η δολοφονία χαρακτήρα και η πρωτοφανής ταλαιπωρία μου, με ευθύνη του τότε παρακράτους Μητσοτάκη, ήταν παράνομη.

»Δεν αξίζουν άλλου σχολίου όσα είπε σήμερα στη Βουλή. Παραμένει φαύλος σαν Μητσοτάκης. Βαρύνεται με εγκλήματα κατά του κράτους δικαίου και η προσφυγή του στον Εφιάλτη του παρελθόντος και τη λάσπη, μόνο αμηχανία και φόβο αποκαλύπτει.

»Η λάσπη όμως, όσο κι αν του ταιριάζει, δεν πρόκειται να τον σώσει».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι