Απεβίωσε ο επιχειρηματίας Γιάννης Χόντος

Απεβίωσε ο επιχειρηματίας Γιάννης Χόντος

Υπέκυψε μετά απο διετή μάχη με την κακοήθεια, σε ηλικία 67 ετών, ο Γιάννης Χόντος, ένα από τα πέντε αδέρφια που συνδημιούργησαν τα καταστήματα Hondos Center.

Όπως αναφέρουν τα “evrytanika.gr”, ο Γιάννης Χόντος είχε καταγωγή από τα Άγραφα Ευρυτανίας και μαζί με τα τέσσερα αδέρφια του, Γιώργο, Νίκο, Αργύρη και Κώστα ίδρυσαν  εταιρεία καλλυντικών, με πρώτο κατάστημα στην οδό Ομήρου.  Τα αδέρφια είχαν ξεκινήσει ως πλασιέ σαπουνιών, αρωμάτων και φθηνών καλλυντικών. Μέσα σε μισό αιώνα άνοιξαν πάνω από 70 καταστήματα και απασχολούσαν 6.000 υπαλλήλους. Πριν απο λίγα χρόνια είχε χάσει απο κακοηθεια και την σύζυγό του.

Η κηδεία του τελείται σήμερα στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Άγραφα Ευρυτανίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι