Που είναι υποψήφιος ο Αβραμόπουλος – Τέλος από την Ευρωβουλή ο Ανδρουλάκης

Που είναι υποψήφιος ο Αβραμόπουλος – Τέλος από την Ευρωβουλή ο Ανδρουλάκης

Mε απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ύστερα από συνάντησή τους, στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, θα είναι υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια της Ηλείας στις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου.

Στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, Μετά τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών, ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκίνησε τις διαδικασίες για την παραίτησή του από τη θέση του ευρωβουλευτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το γραφείο του εστάλη το σχετικό e-mail για την εκκίνηση της διαδικασίας, καθώς θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εθνικές εκλογές με το ΠΑΣΟΚ που θα γίνουν την 21η Μαΐου, όπως ανακοίνωσε χθες ο πρωθυπουργός.

Τη θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πρόκειται να καταλάβει ο Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος θα είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ στην Ευρωβουλή, καθώς η Εύα Καϊλή παραμένει υπό κράτηση για το σκάνδαλο του Qatargate.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι