Απολύθηκε δημοσιογράφος στη Γερμανία για… ψεύτικες λάσπες!

Απολύθηκε δημοσιογράφος στη Γερμανία για... ψεύτικες λάσπες!

Δημοσιογράφος στη Γερμανία, που βρέθηκε σε ένα από τα σημεία που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες, πιάστηκε να βάζει με τα χέρια της λάσπες πάνω στα ρούχα της. Η 39χρονη δημοσιογράφος προφανώς σκόπευε να εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές, αλλά τελικά δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ένας άγνωστος πολίτης που βρισκόταν επίσης εκεί με στόχο να συνδράμει τις προσπάθειες των πλημμυροπαθών κατέγραψε από το κινητό του την Γερμανίδα Σουζάνα Όλεν του δικτύου RTL, να απλώνει λάσπη στα ρούχα της. Η δημοσίευση αυτού του βίντεο είχε ως αποτέλεσμα την απόλυση της «βρωμερής ψεύτρας», όπως εκείνη χαρακτηρίστηκε στο διαδίκτυο.

Το κανάλι αναφέρει στην ανακοίνωσή του «Η προσέγγιση της δημοσιογράφου μας έρχεται σε αντίθεση με τις δημοσιογραφικές αρχές και τα δικά μας πρότυπα. Ως εκ τούτου, την απολύσαμε τη Δευτέρα αφού το είδαμε». Χρήστης που αναπαρήγαγε το βίντεο από το λογαριασμό του στο Twitter έγραψε «Εδώ είναι η πολυάσχολη εργάτρια που σας παραμυθιάζει».

Μέσα από ανάρτηση της στο Instagram η δημοσιογράφος γράφει «Τη Δευτέρα ήμουν σε περιοχή που είχε πλημμυρίσει για λογαριασμό της εκπομπής “Guten Morgen, Deutschland”. Έκανα ένα σοβαρό λάθος… Αφού είχα ήδη βοηθήσει μόνη μου τους πλημμυροπαθείς, ντρεπόμουν μπροστά στους άλλους εκείνο το πρωί να στέκομαι μπροστά στην κάμερα και να είμαι καθαρή από πάνω μέχρι κάτω. Στη συνέχεια, χωρίς να σκεφτώ δύο φορές, λέρωσα με λάσπη τα ρούχα μου. Ως δημοσιογράφος, αυτό δεν θα έπρεπε να μου είχε συμβεί ποτέ. Ως άτομο που νοιάζεται για τα δεινά όλων εκείνων που πλήττονται, μου συνέβη. Συγγνώμη».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι