Αργυρόκαστρο: Ασθενοφόρο παρέσυρε 10χρονο – Είχε βγει από το ΙΧ επειδή περίμενε 24 ώρες να περάσει τα σύνορα

Πέθανε το πρόωρο βρέφος από κορονοϊό – Διασωληνωμένη η μητέρα του

Σοβαρό δυστύχημα συνέβη κατά τις πρωινές ώρες στην εθνική οδό Αργυροκάστρου – Κακαβιάς όπου ένα δεκάχρονο παιδί χτυπήθηκε από διερχόμενο ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε μια ασθενή προς το Περιφερειακό Νοσοκομείο Αργυροκάστρου.

Το άτυχο αγόρι δεν έζησε. Όπως περιγράφουν αυτόπτες, το αγοράκι στις 10:30 το πρωί πήγε να διασχίσει το δρόμο πλησίον των Βουλιαρατών. Η οικογένεια του άτυχου παιδιού με το ΙΧ της βρισκόταν για περίπου 24ωρες μεταξύ των χιλιάδων οχημάτων που περίμεναν να περάσουν στην Ελλάδα από χτες για να προλάβουν τα νέα μέτρα που ισχύουν για είσοδο Ελλήνων και Αλβανών από αύριο 16  Αυγουστου στην Κακαβιά. Την ώρα που το παιδί πήγαινε να περάσει, όμως, διερχόταν με ταχύτητα το ασθενοφόρο και κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Ο οδηγός του ασθενοφόρου συνελήφθη και η ασθενής που διακομιζόταν, παρελήφθη από άλλο ασθενοφόρο

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι