Άρπαξαν το ταμείο ινστιτούτου καλλονής, επειδή “τους χρέωσε υπερβολικά”

Άρπαξαν το ταμείο ινστιτούτου καλλονής, επειδή “τους χρέωσε υπερβολικά”

Πελάτισσα βρήκε υπερβολικά τα 600 ευρώ που της πήραν από ινστιτούτο καλλονής και έστειλε έναν 36χρονο να τα πάρει πίσω, αλλά εκείνος πήρε όλο το ταμείο

Για ληστεία σε ινστιτούτο καλλονής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κατηγορούνται ένας 36χρονος και μία 56χρονη, ο πρώτος ως φυσικός αυτουργός και η δεύτερη, ως ηθική αυτουργός. Ως κίνητρο φέρεται να εξετάζεται μία διαφωνία για το κόστος χρέωσης υπηρεσιών προς την 56χρονη κατηγορούμενη.

Συγκεκριμένα, υπάλληλος του ινστιτούτου κατήγγειλε ότι το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, εμφανίστηκε ο 36χρονος στην επιχείρηση και κρατώντας απόκομμα απόδειξης με στοιχεία της 56χρονης, αξίωσε να του καταβληθεί το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, που η πελάτισσα έβρισκε υπερβολικό. Όταν η υπάλληλος αρνήθηκε, σύμφωνα με την καταγγελία, ο άνδρας την έσπρωξε και αφαίρεσε από το χώρο του ταμείου ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε 2.000 ευρώ.

Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων εντοπίστηκε και συνελήφθη η 56χρονη Ελληνίδα πελάτισσα και ο 36χρονος αλβανικής καταγωγής, ο οποίος παρέδωσε το μεταλλικό κουτί με το χρηματικό ποσό που περιείχε. Οι συλληφθέντες οδηγούνται με την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι