Άστεγος Βούλγαρος σκότωσε άστεγο Ρουμάνο

Άστεγος Βούλγαρος σκότωσε άστεγο Ρουμάνο

Εξιχνιάσθηκε η προ εξαμήνου δολοφονία του 47χρονου άστεγου Ρουμάνου στη Θεσσαλονίκη. Όπως ανακοινωσε η ΕΛΑΣ, δράστης ήταν ένας άλλος άστεγος, βουλγαρικής υπηκοότητας.

Το έγκλημα διαπράχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο στο κέντρο της πόλης. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε και είναι 47χρονος από τη Βουλγαρία. Φέρεται όμως εν τω μεταξύ να διέφυγε στην πατρίδα του, όπου είναι σεσημασμένος για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας. Στάλθηκε πάντως σήμα στη βουλγαρική αστυνομία για να αναζητηθεί πλέον και για ανθρωποκτονία.

Ο Ρουμάνος είχε βρεθεί βαρύτατα τραυματισμένος στο δρόμο και διακομίσθηκε τότε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου υπέκυψε οκτώ μέρες αργότερα. Είχε υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και αρχικά είχε ερευνηθεί μήπως τις έπαθε πέφτοντας από μεγάλο ύψος, αλλά η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι τα τραύματα προέρχονταν από σκόπιμα χτυπήματα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι