Αυτοκίνητο έπεσε σε Γερμανούς στην Ιταλία… πολλοί νεκροί

Αυτοκίνητο έπεσε σε Γερμανούς στην Ιταλία… πολλοί νεκροί

Έξι νεαροί Γερμανοί σκοτώθηκαν και άλλοι έντεκα τραυματίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στη βόρεια Ιταλία όταν αυτοκίνητο που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω στην ομάδα των τουριστών, μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης. Το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στη 1.15 τα μεσάνυχτα (2.15 ώρα Ελλάδας) στο Άλτο Άντιτζε, την ιταλική περιοχή που συνορεύει με την Αυστρία, σύμφωνα με την εφημερίδα Corriere della Sera.

Αφού πέρασε το βράδυ σε ένα εστιατόριο, η ομάδα των νεαρών Γερμανών τουριστών βρισκόταν κοντά στο λεωφορείο με το οποίο μετακινείτο όταν ένα αυτοκίνητο έφθασε με μεγάλη ταχύτητα, θερίζοντας τους ανθρώπους πάνω στον δρόμο. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο οδηγός του αυτοκινήτου είναι ένας 28χρονος που ζει στη ν περιοχή “και ο οποίος φέρεται να είχε πολύ υψηλό επίπεδο αλκοόλ στο αίμα”. Οι έξι νέοι σκοτώθηκαν επί τόπου, ενώ τρεις από τους έντεκα τραυματίες νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση, ανάμεσά τους μια γυναίκα που μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αυστρία, σύμφωνα με την πηγή.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι