Χωρίς λιτανείες οι πιστοί και χωρίς ορθίους τα μπαρ μέχρι τέλος Αυγούστου

Το Twitter απέκλεισε τον Βελόπουλο

Την παράταση μέχρι 31 Αυγουστου του μέτρου απαγόρευσης των όρθιων πελατών σε όλα τα νυχτερινά κέντρα μπαρ, κλαμπ, κέντρα ζωντανής μουσικής, μπαρ-εστιατόρια, καφέ-μπαρ κ.λπ., ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Επίσης, η Πολιτική Προστασία ανακοίνωσε ότι αναστέλλονται όλες οι λιτανείες και εμποροπανήγυρεις. Όπως αναφέρει η απόφαση, «κατόπιν και της σχετικής σύστασης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας, αναστέλλονται όλες οι λιτανείες για επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς και οι πάσης φύσεως εμποροπανηγύρεις».

Μάλτα

Παράλληλα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς υιοθέτησε την εισήγηση της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων και αποφάσισε οι επισκέπτες από την Μάλτα, από την Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020 και ώρα 00:01, να υποχρεούνται να επιδεικνύουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου (PCR) για τον κορωνοϊό, που θα έχει διενεργηθεί μέχρι 72 ώρες πριν την είσοδό τους στην Ελλάδα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι