VIDEO

Διαδικτυακά ψήφισε ο Πούτιν – Συλλήψεις για μπογιές και μολότοφ – “Φάρσες” Ουκρανών που τάζουν λεφτά λέει η Μόσχα

Διαδικτυακά ψήφισε ο Πούτιν – Συλλήψεις για μπογιές και μολότοφ – “Φάρσες” Ουκρανών που τάζουν λεφτά λέει η Μόσχα

Βίντεο δείχνει τον Πούτιν να ψηφίζει διαδικτυακά και να παίρνει το μήνυμα “ψηφίσατε επιτυχώς”. Η επανεκλογή του θεωρείται βέβαιη, και το μόνο που αναμένεται είναι το ποσοστό.

Εν τω μεταξύ στη ρωσική ομοσπονδία έχουν γίνει περίπου 10-15 συλλήψεις για επεισόδια σε εκλογικά τμήματα. Η Ρωσία θεωρεί ότι οι περισσότεροι από αυτούς που έκαναν δολιοφθορές (ένας πέταξε μολότοφ,  άλλος έκαψε παραβάν, άλλοι έριξαν μπογιές στην κάλπη), παρακινούνται αφελώς από Ουκρανούς φαρσέρ που υπόσχονται αμοιβή σε όποιον πετάξει μπογιά σε κάλπη ή κάνει άλλη δολιοφθορά.

 

 

«Έχουν ως στόχο εύπιστους πολίτες και ηλικιωμένους», αναφέρουν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης. Υποστηρίζουν ότι «γίνονται τηλεφωνικές απάτες από ξένα κέντρα» και ότι κάποιοι αφελείς πίστεψαν ότι θα πληρωθούν αν ρίξουν μπογιές. «Δεν είναι συμπτωματικό ότι καταγράφηκαν περίπου 10 περιστατικά με μπογιές σε κάλπη σε όλη τη ομοσπονδία», γράφουν ρωσικοί ιστότοποι. Στο κατωτέρω βίντεο στην Αγία Πετρούπολη, μια νεαρή πετάει μολότοφ στο σχολείο που είναι εκλογικό τμήμα, αστοχεί, και τρέχει να την ξαναπετάξει. Φεύγοντας  συλλαμβάνεται.

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι