Διαγραφή του Παύλου Σαράκη από την ΚΟ της Ελληνικής Λύσης

Διαγραφή του Παύλου Σαράκη από την ΚΟ της Ελληνικής Λύσης

Με έναν βουλευτή λιγότερο η Ελληνική Λύση.

Ο βουλευτής Επικρατείας Παύλος Σαράκης διαγράφηκε σήμερα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης, όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος και ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Παύλος Σαράκης, είχαν έρθει σε ρήξη αναφορικά με το θέμα της Γαλάτως Αλεξανδράκη, της 76χρονης κτηνοτρόφου που εξελέγη στην ευρωβουλή.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση «έπειτα από ομόφωνη (πλην του κ. Σαράκη) απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ελληνικής Λύσης, ο βουλευτής Επικρατείας κ. Παύλος Σαράκης τίθεται εκτός της ΚΟ του κόμματος. Στην Ελληνική Λύση δεν συγχωρούνται η αλαζονεία, η αχαριστία, η αμετροέπεια, και η υποτιμητική συμπεριφορά έναντι συναδέλφων».

Πηγή: newsit.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι