Διαγράφηκε από τη ΝΔ ο αντιδήμαρχος Στυλίδας Χρ. Ανδρίτσος

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Την οριστική διαγραφή από τα μητρώα της ΝΔ και την έκπτωση από κάθε κομματικό αξίωμα του Χριστόφορου Ανδρίτσου, αντιπροέδρου της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης και Αντιδήμαρχου Στυλίδας

Αυτό αποφάσισε την Πέμπτη η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας.

Η απόφαση της επιτροπης Δεοντολογίας της ΝΔ ήρθε έπειτα από την ενέργεια του Χριστόφορου Ανδρίτσου πριν από δύο μέρες να αναρτήσει στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφία του στην οποία εμφανίζονταν με σημαία της χούντας.

Σύμφωνα με την απόφαση η διαγραφή είναι οριστική καθώς -όπως σημειώνεται- το περιεχόμενο της δημοσίευσης «αντίκειται στις ιδεολογικές αρχές και τις πολιτικές θέσεις του κόμματος» και στον κ. Ανδρίτσο καταλογίζεται ότι επέδειξε αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά θέτοντας οριστικά τον εαυτόν του εκτός του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

«Τους αγώνες μας για τη δημοκρατία δεν τους διαπραγματευόμαστε ούτε τους χαρίζουμε σε κανέναν», αναφέρει χαρακτηριστκά και η σχετική ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής ΝΔ Φθιώτιδας.

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι