Διαψεύδουν την συλλογή υπογραφών υπέρ Κασσελάκη Πολάκης-Γιώργος Τσίπρας

Διαψεύδουν την συλλογή υπογραφών υπέρ Κασσελάκη Πολάκης-Γιώργος Τσίπρας

Στην δήλωσή τους αναφέρουν: «Περιττεύει ακόμη και η διάψευση. Η κακοβουλία των πηγών του δημοσιεύματος επιβεβαιώνεται από τα περί ‘μαζικής φυγής’ που υπάρχει μόνο στη φαντασία των ευσεβών πόθων των πηγών.

Ο συντονιστής ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλος Πολάκης και ο διευθυντής της κοινοβουλευτικής ομάδας, Γιώργος Τσίπρας, διαψεύδουν με κοινή τους δήλωση,  δημοσίευμα στον ιστότοπο iefimerida «που μας εμφανίζει δήθεν να ‘μαζεύουμε υπογραφές ώστε να απομειώσουμε τον αντίκτυπο της μαζικής φυγής μελών και στελεχών που συντάσσονται με την ομάδα Αχτσιόγλου’».

Στην δήλωσή τους αναφέρουν ακόμη: «Περιττεύει ακόμη και η διάψευση. Η κακοβουλία των πηγών του δημοσιεύματος επιβεβαιώνεται από τα περί ‘μαζικής φυγής’ που υπάρχει μόνο στη φαντασία των ευσεβών πόθων των πηγών. Κατά τα άλλα, είναι θετικό που η φαντασία τους δεν έφτασε μέχρι του σημείου να εμφανίζουν τον ίδιο τον Πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη ή/και την Κεντρική Επιτροπή να συλλέγουν υπογραφές μέσα στο κόμμα υπέρ του εαυτού τους. Ελπίζουμε την επόμενη φορά να ελέγχονται καλύτερα οι πληροφορίες των ‘πηγών’ ώστε να αποφεύγονται τα ακραία fake news».

Πηγή: ΑΠΕ:ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι