Δύο αδελφάκια θάφτηκαν από χώματα σε κατολίσθηση στην Αυστρία

Δύο αδελφάκια θάφτηκαν από χώματα σε κατολίσθηση στην Αυστρία

Δύο αγοράκια, ηλικίας 5 και 7 ετών, παρασύρθηκαν από κατολίσθηση κοντά στην πόλη Γκρατς της Αυστρίας, με αποτέλεσμα ο πεντάχρονος να βρει τον θάνατο και ο επτάχρονος αδελφός του να ανασυρθεί τραυματισμένος.

Σήμερα το μεσημέρι, τα δύο αδελφάκια έπαιζαν με τη μητέρα τους και δύο φίλους τους σε δρόμο, στην άκρη ενός δάσους, όταν ξαφνικά σημειώθηκε η κατολίσθηση. Το έδαφος είχε διαβρωθεί λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων που είχαν προηγηθεί τις τελευταίες εβδομάδες.

Τα δύο αδέλφια παρασύρθηκαν στην πλαγιά καθώς έπεσαν επάνω τους περίπου 100 κυβικά μέτρα χώματος, όπως αναφέρει η αυστριακή αστυνομία. Παρά τη χρήση drones και ειδικά εκπαιδευμένων σκύλων, μόνο ο 7χρονος εντοπίστηκε εγκαίρως και διασώθηκε. Ο μικρότερος αδερφός του ανασύρθηκε νεκρός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι