Διόρισαν δικαστικούς αντιπροσώπους…Καραμανλή, Βενιζέλο, Αχτσιόγλου!

Διόρισαν δικαστικούς αντιπροσώπους…Καραμανλή, Βενιζέλο, Αχτσιόγλου!

Αναστάτωση προκλήθηκε στο αρμόδιο για τις κληρώσεις των δικαστικών αντιπροσώπων Α1 Τμήματα του Αρείου Πάγου για τις προσεχείς Ευρωεκλογές, περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.

Ειδικότερα, από παραδρομή ορισμένων Δικηγορικών Συλλόγων, κατά τη σύνταξη των οικείων καταλόγων των μελών τους, συμπεριελήφθησαν και ονόματα εν ενεργεία πολιτικών (υπουργών και βουλευτών), οι οποίοι έχουν αναστείλει τη δικηγορική ιδιότητά τους εκ του νόμου.

¨Ετσι, κληρωθηκαν και διορίστηκαν δικαστικοί αντιπρόσωποι, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Καραμανλής, ο Νίκος Δένδιας, ο Βαγγέλης Βενιζέλος και η Έφη Αχτσιόγλου.

Το λάθος δε, έγινε αντιληπτό όταν οι υπεύθυνοι των αντίστοιχων γραφείων των πολιτικών παρέλαβαν τους σχετικούς διορισμούς.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την αντικατάσταση των διορισθέντων, με άλλους δικηγόρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τη νομοθεσία ο Αρειος Πάγος δεν έχει δικαίωμα να διαγράψει ή να εξαιρέσει πρόσωπα αοό τον κατάλογο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι