Δολοφονία 56χρονου Αλβανού στο Παλαιό Φάληρο

Δολοφονία 56χρονου Αλβανού στο Παλαιό Φάληρο

Αλβανός εμπλεκόμενος σε κυκλώματα λαθρεμπορίας το θύμα της δολοφονίας

Η ΕΛΑΣ αναζητεί το κίνητρο και τους δράστες του φόνου 56χρονου Αλβανού στα κυκλώματα λαθρεμπορίας, καθώς το θύμα είχε κατά το παρελθόν συλληφθεί και κατηγορηθεί για σύσταση συμμορίας, υποθέσεις ναρκωτικών, διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και πλαστογραφία.

Ερευνάται επίσης αν το θύμα συνδέεται με το αυτοκίνητο που είχε εντοπιστεί στα τέλη Νοεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή και είχε στο εσωτερικό του ένα καλάσνικοφ, μία χειροβομβίδα και ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Ο 56χρονος δολοφονήθηκε περίπου στις 21.00 χθες (Πέμπτη) ενώ περπατούσε στην οδό Άτλαντος του Παλαιού Φαλήρου. Κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τους πυροβολισμούς και κάλεσαν στην Αστυνομία. Σύμφωνα με αναφορές, οι δράστες ήταν δύο και πυροβόλησαν το θύμα στο στήθος. Ο 56χρονος μεταφέρθηκε ζωντανός στον Ευαγγελισμό, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Στο σημείο που έπεσαν οι πυροβολισμοί εντοπίστηκαν δύο κάλυκες των 9mm, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι