Δύο δεκαετίες ήταν φίλη με τον Λιγνάδη η γυναίκα που τον “έκαψε”

Τέσσερα χρόνια η ποινή στον 23χρονο για σουγιάδες και βεγγαλικά

Μια κρισιμη κατάθεση για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη προήλθε από μια γυναίκα μάρτυρα ή οποία τον γνώρισε φοιτήτρια στα 19 της χρόνια και ήταν από τότε από ερωτική σύντροφος έως συνεργάτης του -για τις επόμενες δύο δεκαετίες.

Όπως κατέθεσε η ίδια -σύμφωνα με πληροφορίες- έβλεπε αγόρια και κορίτσια να μπαινοβγαίνουν στο σπιτι του, αλλά δεν ειχε υποψιαστεί κάτι. Πριν από 4 χρόνια όμως το κατάλαβε και απείλησε τον καλλιτέχνη ότι θα τον “καρφώσει”. Συγκεκριμένα φέρεται να του είπε “θα πάω στην αστυνομία και θα σε δώσω” και εκείνος της είπε “αν το κάνεις θα πάρω το όπλο και θα σου τινάξω τα μυαλά στον αέρα”. Εκείνη, όπως λέει, φοβήθηκε και δεν τον κατήγγειλε. Έμεινε πάντως κοντά του άλλον ένα χρόνο και εν συνεχεία απομακρύνθηκε. Τώρα έδωσε κατάθεση επειδή “έκαναν καταγγελίες τα αγόρια”.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι