Εκατοντάδες μεθυσμένοι στα καρναβάλια – 43 συλλήψεις στην Πάτρα

Εκατοντάδες μεθυσμένοι στα καρναβάλια – 43 συλλήψεις στην Πάτρα
Καρναβαλιστές χορεύουν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στην καρναβαλική παρέλαση των Μικρών στην Πάτρα, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024. Τα παιδιά μαζί με τους συνοδούς τους προσφέρουν χρώμα και κέφι στο κέντρο εντυπωσιάζοντας τους θεατές στην Μεγάλη Παρέλαση του Καρναβαλιού των Μικρών 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΤΑ ΛΟΤΣΑΡΗ

Περιστατικά μέθης και μικροτραυματισμών κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι γιατροί τόσο στα Νοσοκομεία της Πάτρας όσο και στις μονάδες αντιμετώπισης περιστατικών που έχουν εγκατασταθεί από την 6η ΥΠΕ και τον Ερυθρό Σταυρό. Εξήντα περιστατικά μέθης πάντως καταγράφηκαν και στην Ξάνθη. Σε εφημερία θα παραμείνουν μέχρι και αύριο το βράδυ, της Καθαράς Δευτέρας, τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας, το «Άγιος Ανδρέας» και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Παράλληλα έγιναν και πολλές συλλήψεις για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα στην Πάτρα αντιμετωπίστηκαν 246 περιστατικά μέθης, από τα οποία τα πέντε αξιολογήθηκε ότι έπρεπε να μεταφερθούν στα νοσοκομεία της αχαϊκής πρωτεύουσας. Οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού παραμένουν στην πλατεία Γεωργίου όπου έχουν στήσει επιχειρησιακό κέντρο προκειμένου να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες σε όσους τις χρειαστούν.

Η ΕΛΑΣ παράλληλα προέβη σε 1.052 ελέγχους και 124 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 43 μετεβλήθησαν σε συλλήψεις. Οι συλλήψεις αφορούσαν κλοπές, διακίνηση ναρκωτικών και παραεμπόριο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν 30 άτομα για κατοχή ναρκωτικών, έξι για υπαίθριο εμπόριο χωρίς την απαιτούμενη άδεια, πέντε άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί βεγγαλικών, ένα άτομο για κλοπή και ακόμη ένα άτομο για παραβίαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Οι αστυνομικοί έλεγχοι στην Πάτρα και τα μέτρα της Τροχαίας στα οδικά δίκτυα συνεχίζονται και σήμερα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι