Εκκενώνεται χωριό στον Έβρο λόγω πυρκαγιάς

Έκαψαν το ΙΧ της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου

Δασική πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην Λευκίμμη Έβρου και ο οικισμός εκκενώνεται, καθώς δεν έχουν αποδώσει ακόμη καρπούς οι μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλονται για να τεθεί η φωτιά υπό έλεγχο. Στην επιχείρηση κατάσβεσης μετέχουν 39 πυροσβέστες με 12 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, συνολικά δώδεκα ανδρών που συνδράμουν πεζοί.

Γίνονται παράλληλα ρίψεις νερού από τρία ελικόπτερα και τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Εν τω μεταξύ φωτιά έχει εκδηλωθεί και στην Αγία Τριάδα του δήμου Θερμαϊκού, κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Εκεί επιχειρούν για την κατάσβεση 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι