Εκκενώθηκε η κατάληψη του Μουσικού Θεάτρου “Μαρία Κάλλας”

Εκκενώθηκε η κατάληψη του Δημοτικού Μουσικού Θεάτρου "Μαρία Κάλλας",

Ολοκληρώθηκε νωρίς το πρωί σήμερα, μετά από σχετική εισαγγελική παραγγελία, αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση του κτιρίου που στεγάζεται το Ολύμπια Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας» στην οδό Ακαδημίας. Το κτίριο ήταν υπό κατάληψη από την έναρξη των κινητοποιήσεων των καλλιτεχνών.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ προσήχθησαν 10 άτομα (5 άνδρες και 5 γυναίκες) στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τα οποία και συνελήφθησαν. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για τα αδικήματα της διατάραξης της λειτουργίας υπηρεσίας, της παράνομης βίας και της διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι